Сир м'який «Моццарелла» в розсолі (максі), 45% жиру
Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1385 кДж / 331 ккал |
Жири | 27,0 г |
Білки | 22,0 г |
Сир м’який «Моццарелла» ТМ «Яготинська» — це натуральний молочний продукт, що виготовляється за традиційним рецептом на сучасному обладнанні італійської компанії «COMAT UNICA A».
«Моццарелла» виробляється з коров’ячого молока з додаванням кухонної солі, бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій, термофільних стрептококів та болгарської палички, а також молокозгортуючого ферментного препарату мікробіального походження, завдяки якому продукт можуть споживати вегетаріанці. До складу розсолу входить вода питна, харчова сіль та лимонна кислота.
М’який сир «Моццарелла» в розсолі від ТМ «Яготинська» має пластичну консистенцію та ніжний нейтральний смак, властивий класичній моццареллі. Продукт має вигляд кульок великого або малого розміру із білосніжною блискучою поверхнею та гладкою шкіркою.
Сир м’який «Моццарелла» ТМ «Яготинська» — це прекрасна самостійна закуска, яка ідеально поєднується з білим вином, ягодами і оливками. Він також може бути прекрасним десертом. Цей продукт додасть незабутнього смаку різноманітним салатам, лазаньї, макаронним запіканкам, піці й багатьом іншим стравам, а ще — стане відмінною начинкою для пельменів і випічки.
Читайте також:
Кулінарія для сирних гурманів — 3 рецепти з моццареллою, проволоне та сиром чеддер
Гід по сирах для справжнього гурмана
Меню сирного гурмана — правила та секрети сирної тарілки
Упаковка | Пластикове відро | |
Маса нетто | 2 кг | |
Маса продукту | 1000 г | |
Строк та умови зберігання | 30 діб за температури -4...+6°С | |
Штрих-код | 4820011063889 | |
Розмір упаковки | Ø18,5×11,0 см | |
Кількість у ящику | 4 шт. | |
Маса ящика нетто | 8 кг |