Сир напівтевердий «Моццарелла» з чеддеризацією 50% жиру ТМ «Яготинське» виготовляється із незбираного коров’ячого молока із додаванням молочнокислих бактерій та молокозгортуючого ферменту мікробіального походження. В цьому сирі немає рослинних жирів, антибіотиків та інших шкідливих для здоров’я сполук. Смак і запах «Моццарелли» — специфічний сирний, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція сиру — щільна, однорідна по всій масі. Однією із головних властивостей чеддеризованої «Моццарелли» — вона добре плавиться і тягнеться. Тому, безперечно, цей сир стане головним інгредієнтом під час приготування піцци та іншої випічки.

Напівтверда «Моццарела» з чеддеризацією 50% жиру ТМ «Яготинське» представлена в упаковці масою нетто 200 грамів і 350 грамів.

Упаковка Плівка
Маса нетто 200 г
Строк та умови зберігання 90 діб за температури -4...+4°С
Штрих-код 4820006534592
Розмір упаковки 10,0×8,5×2,5 см
Розмір ящика 32,0×18,5×5,8 см
Кількість у ящику 12 шт.