Група компаній «Молочний Альянс»
Продукція
М'які та розсільні сири
ТМ «Яготинське»
Сир напівтвердий «Моццарелла»
Сир напівтвердий чеддеризований «Моццарелла»
ТМ «Яготинське»
Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1276 кДж / 307 ккал |
Жири | 22,5 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Білки | 25,5 г |
Сир напівтвердий «Моццарелла» з чеддеризацією 45% жиру ТМ «Яготинська» виготовляється із незбираного коров’ячого молока із додаванням молочнокислих бактерій та молокозгортуючого ферменту мікробіального походження. В цьому сирі немає рослинних жирів, антибіотиків та інших шкідливих для здоров’я сполук. Смак і запах «Моццарелли» — специфічний сирний, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція сиру — щільна, однорідна по всій масі. Однією із головних властивостей чеддеризованої «Моццарелли» — вона добре плавиться і тягнеться. Тому, безперечно, цей сир стане головним інгредієнтом під час приготування піцци та іншої випічки.
Упаковка | Плівка | |
Маса нетто | 200 г | |
Строк та умови зберігання | 60 діб за температури -4...+4°С | |
Штрих-код | 4820011063773 | |
Розмір упаковки | 10,0×8,5×2,5 см | |
Розмір ящика | 32,0×18,5×5,8 см | |
Кількість у ящику | 12 шт. |
Аналогічні продукти
«Моццарелла» в розсолі (максі) 45% жиру
Пластикове відро, 2 кг
«Моццарелла» в розсолі (міні) 45% жиру
Пластикове відро, 2 кг
Сир розсільний «Сулугуні»
Плівка, 200 г
«Моццарелла» в розсолі (максі), 45% жиру
Плівка, 225 г
«Моццарелла» в розсолі (міні), 45% жиру
Плівка, 225 г