Menu
Джерело: pexels.com

Як оживити сухе тьмяне волосся — найкращі домашні засоби

Пропонуємо вам кілька ідей, як оживити тьмяне, схильне до сухості, волосся. Отже, домашні маски для сухого волосся — що робити, щоб ваше волосся було здоровим та блискучим.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Весна — час, коли хочеться бути особливо красивою. Так чому б не приділити більше часу догляду за собою і не зробити кілька натуральних масок для волосся? Тим більше що зробити таку маску дуже просто, а результати будуть помітні відразу ж.

Пропонуємо вам кілька ідей, як оживити тьмяне, схильне до сухості, волосся. Отже, домашні маски для сухого волосся — що робити, щоб ваше волосся було здоровим та блискучим.

Кефірна маска для сухого волосся

Готується така маска дуже просто: візьміть 3 столові ложки кефіру, 1 столову ложку касторової олії, 1 столову ложку реп'яхової олії та 1 столову ложку оливкової олії, а також 1 жовток. Інгредієнти добре перемішайте, після чого нанесіть на шкіру голови й волосся по всій довжини. Накрийте волосся целофановою шапочкою і потримайте маску одну годину. Змийте теплою водою і вимийте волосся шампунем.

Маски для блискучого волосся

Читайте також: Де взяти вітамін молодості та краси — 12 продуктів з вмістом біотину

Швидка допомога для тьмяного волосся

Щоб зробити волосся красивим та блискучим, спробуйте таку просту маску. Візьміть півсклянки йогурту без добавок або сметани (або змішайте в рівних пропорціях сметану та йогурт) і нанесіть на вологе волосся. Потримайте маску на волоссі 20 хвилин, після чого змийте теплою водою і обполосніть прохолодною. Потім вимийте волосся шампунем, як звичайно. Повторювати таку маску можна раз у два тижні.

Живлення та зволоження з йогуртом та медом

Якщо у вас сухе ламке волосся, спробуйте зробити зволожувальну маску з йогуртом та медом. Для цього візьміть півсклянки йогурту без добавок, чверть склянки натурального меду і 2 столові ложки оливкової олії. Інгредієнти добре перемішайте. Нанесіть маску на шкіру голови та волосся по всій довжині. Залиште маску на 30 хвилин, після чого змийте. Робити таку маску можна двічі на місяць.

Маски для блискучого волосся

Читайте також: Домашній косметолог — 10 рецептів кефірних масок для розкішного волосся

Йогурт і авокадо — простий рецепт

Для цієї маски вам знадобляться такі інгредієнти: половинка авокадо (м'якуш), 200 мл йогурту без добавок, 1 столова ложка меду, 2 столові ложки оливкової олії. Інгредієнти добре перемішайте, нанесіть на волосся, змийте через 25 хвилин.

Зміцнення ослабленого волосся — маска з ряжанкою

Візьміть 5 столових ложок ряжанки, 2 яйця та 2 ложки меду. Інгредієнти добре перемішайте і нанесіть на волосся. Змийте через 20 хвилин.

Маски для блискучого волосся

Як зволожити сухе волосся — простий рецепт

Візьміть 2 яйця, м'якуш одного банана, 1 чайну ложку оливкової олії та 50 грамів йогурту без добавок. Добре перемішайте інгредієнти й нанесіть на сухе волосся. Потримайте маску 30 хвилин, після чого змийте та вимийте волосся шампунем.

Читайте також: Доступні та прості рецепти для розкішного волосся

Маска на 15 хвилин — йогурт, яйце, оливкова олія

Якщо потрібно зробити маску для волосся, а часу не так багато, спробуйте маску з йогуртом та оливковою олією. Візьміть 1 куряче яйце, 1 чайну ложку оливкової олії та 2 столові ложки йогурту — і добре перемішайте інгредієнти. Маску нанесіть на волосся, накрийте целофановою шапочкою й залиште на 15 хвилин. Змийте прохолодною водою.

Ще більше масок для волосся — в статті Як отримати красиве та доглянуте волосся в домашніх умовах — тільки прості рецепти

******

Якщо ви стежите за харчуванням і хочете добре виглядати, рекомендуємо включити до раціону звичайний питний йогурт без добавок. У цьому продукті не тільки міститься багато корисних речовин (вітамінів, мікроелементів), він також покращує травлення, очищає організм і допомагає схуднути. Більше — в статті 10 причин почати їсти йогурт — чим цей продукт буде корисний саме вам

Маски для блискучого волосся

До речі, для тих, хто хоче схуднути, не сильно обмежуючи себе в їжі, може підійти дієта, в яку входить питний йогурт без добавок. Більше читайте в статті Йогуртова дієта доктора Зейка — худнемо з користю для здоров'я

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.

Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття