Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність 1354 кДж / 326 ккал
Жири 23,5 г
Білки 28,5 г

«Парменталь» від ТМ «Пирятин» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.

Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Пирятин» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.

У 2014 році Парменталь ТМ «Пирятин» отримав гран-прі на Всеукраїнському дегустаційному конкурсі якості молочних продуктів. 

Вам также будет интересно:

Гид по сырам для настоящего гурмана

10 вкуснейших сыров, которые стоит попробовать уже сегодня

Меню для гурманов — учимся готовить сырные дип-соусы

Форма Брусок
Маса нетто 2,25–2,45 кг
Строк та умови зберігання 8 місяців за температури -4...0°С
6 місяців за температури 0...+8°С
Штрих-код 94820023263041
Розмір ящика 47,5×31,1×11,5 см
Кількість у ящику 6 шт.
Маса ящика нетто 13,5–14,7 кг
Маса ящика брутто 14–15,2 кг

Аналогічні продукти