Сир твердий «Парменталь» 40% жиру
Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1354 кДж / 326 ккал |
Жири | 23,5 г |
Білки | 28,5 г |
«Парменталь» від ТМ «Пирятин» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.
Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Пирятин» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.
У 2014 році Парменталь ТМ «Пирятин» отримав гран-прі на Всеукраїнському дегустаційному конкурсі якості молочних продуктів.
Вам также будет интересно:
Гид по сырам для настоящего гурмана
10 вкуснейших сыров, которые стоит попробовать уже сегодня
Меню для гурманов — учимся готовить сырные дип-соусы
Форма | Брусок | |
Маса нетто | 2,25–2,45 кг | |
Строк та умови зберігання | 8 місяців за температури -4...0°С 6 місяців за температури 0...+8°С |
|
Штрих-код | 94820023263041 | |
Розмір ящика | 47,5×31,1×11,5 см | |
Кількість у ящику | 6 шт. | |
Маса ящика нетто | 13,5–14,7 кг | |
Маса ящика брутто | 14–15,2 кг |