Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність 1354 кДж / 326 ккал
Жири 23,5 г
Білки 28,5 г

«Парменталь» від ТМ «Пирятин» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.

Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Пирятин» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.

Твердий сир «Парменталь» виробляється й в слайсерному вигляді в упаковці 150 гр. Слайсерні сири мають багато переваг: 

- використання нарізаного сиру значно економить час; 
- фасований сир зручний для подорожей, навіть на далекі відстані, та для пікніків, де немає умов для того, щоб його нарізати;
- слайсерні сири мають зручну упаковку, яку легко відкривати та закривати, що дає додаткову можливість продукту залишатися в комфортних температурних умовах, не псуватися та зберігати його смакові якості.

У 2014 році Парменталь ТМ «Пирятин» отримав гран-прі на Всеукраїнському дегустаційному конкурсі якості молочних продуктів. 

Вам також буде цікаво:

Гід по сирах для справжнього гурмана

10 надзвичайно смачних сирів, які варто спробувати вже сьогодні

Меню для гурманів — вчимося готувати сирні діп-соуси

Маса нетто 150 г
Строк та умови зберігання 120 діб за температури -4...+8°С
Штрих-код 4820023266254
Розмір ящика 21,0×12,8×18,3 см
Кількість у ящику 12 шт.
Маса ящика нетто 1,8 кг
Маса ящика брутто 2,03 кг

Аналогічні продукти