✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Як приготувати ідеальний вершковий крем для тортів — рецепти і секрети

Ніжний і смачний вершковий крем є не тільки чудовим десертом, але й ідеальним доповненням до тортів або різних тістечок.

  • 24.03.2021, 13:13
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ніжний і смачний вершковий крем є не тільки чудовим десертом, але й ідеальним доповненням до тортів або різних тістечок. Потрібно добре постаратися, щоб приготувати правильний вершковий крем. Як це зробити легко і просто — розповідаємо в нашій статті.

Простий крем з вершками і вершковим сиром — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г вершків 33%
  • 500 г вершкового сиру

  • 70 г цукрової пудри

Візьміть охолоджену ємність і збийте за допомогою міксера такі ж вершки до стійких піків. Вінчики теж повинні бути охолодженими. Після цього додайте вершковий сир і цукрову пудру. Знову збийте масу.

Відправте крем в холодильник на годину і після цього використовуйте в десертах.

Готово!

Вершковий крем з ваніллю — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 мл жирних вершків
  • 5 г ваніліну
  • 100-110 г цукрової пудри

В охолоджену миску налийте охолоджені вершки. За допомогою міксера спочатку збиваємо їх на маленькій швидкості, потім на середній, а вже в кінці на найвищій швидкості.

Поступово додаємо цукрову пудру і ваніль. Збиваємо крем до тих пір, поки маса не стане пишною і щільною.

Готово!

Сирно-масляний крем — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла 82,5%

  • 500 г вершкового сиру
  • 70 г цукрової пудри

Масло і вершковий крем слід заздалегідь дістати з холодильнику і залишити на 2-3 години при кімнатній температурі. Важливо, щоб інгредієнти були однакової температури, щоб в процесі приготування масло не розшарувалося.

Візьміть чашу для збивання і перекладіть туди сир і масло. Додайте цукрову пудру. За допомогою міксера збийте крем до однорідної консистенції.

Готовий крем можна зберігати в холодильнику до 72 годин.

Читайте також: Як приготувати ідеальний крем для капкейків – 4 смачних рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

633

Штолен з мигдалем

1680

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1279

Крученики зі свинини

1272

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2034

Гриби в сметані з сиром

5351

Печінковий торт

2837

Баклажани із сиром і томатним соусом

2893

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2016 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом