Сир твердий «Парменталь» 40% жиру
Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1354 кДж / 326 ккал |
Жири | 23,5 г |
Білки | 28,5 г |
«Парменталь» від ТМ «Пирятин» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.
Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Пирятин» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.
Твердий сир «Парменталь» виробляється й в слайсерному вигляді в упаковці 150 гр. Слайсерні сири мають багато переваг:
- використання нарізаного сиру значно економить час;
- фасований сир зручний для подорожей, навіть на далекі відстані, та для пікніків, де немає умов для того, щоб його нарізати;
- слайсерні сири мають зручну упаковку, яку легко відкривати та закривати, що дає додаткову можливість продукту залишатися в комфортних температурних умовах, не псуватися та зберігати його смакові якості.
У 2014 році Парменталь ТМ «Пирятин» отримав гран-прі на Всеукраїнському дегустаційному конкурсі якості молочних продуктів.
Вам також буде цікаво:
Гід по сирах для справжнього гурмана
10 надзвичайно смачних сирів, які варто спробувати вже сьогодні
Меню для гурманів — вчимося готувати сирні діп-соуси
Маса нетто | 150 г | |
Строк та умови зберігання | 120 діб за температури -4...+8°С | |
Штрих-код | 4820023266254 | |
Розмір ящика | 21,0×12,8×18,3 см | |
Кількість у ящику | 12 шт. | |
Маса ящика нетто | 1,8 кг | |
Маса ящика брутто | 2,03 кг |