Сир «Моццарелла» ТМ «Славія» виготовляється на сучасному обладнанні з коров'ячого молока з додаванням закваски молочно-кислих бактерій, мікробіального ферментного препарату і солі.

«Моццарелла» ТМ «Славія» випускається в блоках по 2,5 кг і 5 кг, упаковується в вакуумну плівку без розсолу і продається в замороженому вигляді. Термін зберігання продукту без втрати його властивостей становить до 12 місяців при температурі від -20°С до -15°С. Після розморожування сир слід зберігати при відносній вологості 80% і температурі від 0°C до +6°C не більше 35 днів.

«Моццарелла» ТМ «Славія» має пластичну консистенцію, однорідну, шарувату і еластичну структуру і тонкий, нейтральний смак, властивий класичної моцареллі. Цей продукт ідеально підходить для використання в HORECA і особливо добрий для приготування італійських страв: піци, лазаньї, різних салатів, запіканок, пекарень та інших страв.

Час випічки моцарели при приготуванні піци:

  • в духовці — 5,5 хв. при температурі 236°С,
  • в конвеєрної печі — 4,5 хв. при температурі до 336°С.

 

Упаковка Плівка
Маса нетто 5 кг
Розмір упаковки 29,0×14,0×10,0 см
Розмір ящика 65,5×31,5×11,5 см
Кількість у ящику 4 шт.
Маса ящика нетто 20 кг
Маса ящика брутто 20,5 кг