Сир «Моццарелла» ТМ «Славія» виготовляється на сучасному обладнанні з коров'ячого молока з додаванням закваски молочно-кислих бактерій, мікробіального ферментного препарату і солі.

Терта «Моццарелла» ТМ «Славія» випускається пакетах масою 2 кг і продається в замороженому вигляді. Термін зберігання продукту без втрати його властивостей становить до 12 місяців при температурі від -20°С до -15°С. Після розморожування сир необхідно зберігати при відносній вологості повітря 80% і температурі від 0°С до +6°С не більше 48 годин.

«Моццарелла» ТМ «Славія» має пластичну консистенцію, однорідну, шарувату і еластичну структуру і тонкий, нейтральний смак, властивий класичної моцареллі. Цей продукт ідеально підходить для використання в HORECA і особливо добрий для приготування італійських страв: піци, лазаньї, різних салатів, запіканок, пекарень та інших страв.

Час випічки моцарели при приготуванні піци:

  • в духовці — 5,5 хв. при температурі 236°С,
  • в конвеєрної печі — 4,5 хв. при температурі до 336°С.

 

Упаковка Плівка
Маса нетто 2 кг
Строк та умови зберігання 12 місяців за температури -20...-15°С
Розмір упаковки 20,0×33,5×7,0 см
Розмір ящика 61,3×33,5×15,0 см
Кількість у ящику 6 шт.
Маса ящика нетто 12 кг
Маса ящика брутто 12,5 кг