Молоковмісний продукт «Моццарелла», тертий 45% жиру
Молоковмісний продукт «Моццарелла» ТМ «Славія» виробляється на сучасному обладнанні з пастеризованого коров'ячого молока і замінника молочного жиру (пальмової олії) з додаванням солі, закваски мезофільних молочнокислих бактерій, стрептокока термофільного і болгарської палички, мікробіального ферментного препарату. Жирова композиція в цьому продукті складається на 50% з молочного жиру і 50% - жиру рослинного.
Тертий продукт «Моццарелла» випускається в упаковках масою 2 кг і продається в замороженому вигляді. Термін зберігання продукту без втрати його властивостей становить до 12 місяців при температурі від -20°С до -15°С. Після розморожування продукт слід зберігати при відносній вологості 80% і температурі від 0°C до +6°C не більше 48 годин.
Смак і запах продукту - сирний, не виражений сирний, без сторонніх присмаків і запахів, допускається трохи кислий. Консистенція помірно щільна, може бути розсипчастою, м'якою, еластичною. Колір від білого до жовтого різних відтінків.
Цей продукт ідеально підходить використання в HORECA і особливо хороший для приготування італійських страв: піци, лазаньї, різних салатів, запіканок, пекарень та інших страв.
Час випічки при приготування піци:
- в духовці — 5,5 хв при температурі 236°С,
- в конвеєрної печі — 4,5 хв при температурі до 336°С.
Упаковка | Плівка | |
Маса нетто | 2 кг | |
Розмір упаковки | 20,0×33,5×7,0 см | |
Розмір ящика | 61,3×33,5×15,0 см | |
Кількість у ящику | 6 шт. | |
Маса ящика нетто | 12 кг | |
Маса ящика брутто | 12,5 кг |