Сир «Моццарелла» 45% жиру
Сир «Моццарелла» ТМ «Славія» виготовляється на сучасному обладнанні з коров'ячого молока з додаванням закваски молочно-кислих бактерій, мікробіального ферментного препарату і солі.
«Моццарелла» ТМ «Славія» випускається в блоках по 2,5 кг і 5 кг, упаковується в вакуумну плівку без розсолу і продається в замороженому вигляді. Термін зберігання продукту без втрати його властивостей становить до 12 місяців при температурі від -20°С до -15°С. Після розморожування сир слід зберігати при відносній вологості 80% і температурі від 0°C до +6°C не більше 35 днів.
«Моццарелла» ТМ «Славія» має пластичну консистенцію, однорідну, шарувату і еластичну структуру і тонкий, нейтральний смак, властивий класичної моцареллі. Цей продукт ідеально підходить для використання в HORECA і особливо добрий для приготування італійських страв: піци, лазаньї, різних салатів, запіканок, пекарень та інших страв.
Час випічки моцарели при приготуванні піци:
- в духовці — 5,5 хв. при температурі 236°С,
- в конвеєрної печі — 4,5 хв. при температурі до 336°С.
Упаковка | Плівка | |
Маса нетто | 2,50 кг | |
Строк та умови зберігання | 12 місяців за температури -20...-15°С | |
Розмір упаковки | 29,0×10,0×7,0 см | |
Розмір ящика | 65,5×31,5×11,5 см | |
Кількість у ящику | 8 шт. | |
Маса ящика нетто | 20 кг | |
Маса ящика брутто | 20,5 кг |