Сир «Моццарелла» тертий 45% жиру
Сир «Моццарелла» ТМ «Славія» виготовляється на сучасному обладнанні з коров'ячого молока з додаванням закваски молочно-кислих бактерій, мікробіального ферментного препарату і солі.
Терта «Моццарелла» ТМ «Славія» випускається пакетах масою 2 кг і продається в замороженому вигляді. Термін зберігання продукту без втрати його властивостей становить до 12 місяців при температурі від -20°С до -15°С. Після розморожування сир необхідно зберігати при відносній вологості повітря 80% і температурі від 0°С до +6°С не більше 48 годин.
«Моццарелла» ТМ «Славія» має пластичну консистенцію, однорідну, шарувату і еластичну структуру і тонкий, нейтральний смак, властивий класичної моцареллі. Цей продукт ідеально підходить для використання в HORECA і особливо добрий для приготування італійських страв: піци, лазаньї, різних салатів, запіканок, пекарень та інших страв.
Час випічки моцарели при приготуванні піци:
- в духовці — 5,5 хв. при температурі 236°С,
- в конвеєрної печі — 4,5 хв. при температурі до 336°С.
Упаковка | Плівка | |
Маса нетто | 2 кг | |
Строк та умови зберігання | 12 місяців за температури -20...-15°С | |
Розмір упаковки | 20,0×33,5×7,0 см | |
Розмір ящика | 61,3×33,5×15,0 см | |
Кількість у ящику | 6 шт. | |
Маса ящика нетто | 12 кг | |
Маса ящика брутто | 12,5 кг |