Menu
Источник: pexels.com

Якщо потрібно перекусити на ходу — 10 продуктів для корисного перекусу

У цій статті ми підібрали для вас 10 простих та геніальних ідей для корисного перекусу під девізом «легко, смачно, просто».

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У житті сучасної людини, коли хочеться все встигнути, і коли навколо стільки всього цікавого, а кожна хвилина часу на вагу золота, буває таке, що потрібно перекусити дуже швидко. Перекусити на ходу. При цьому перекусити так, щоб отримати достатню кількість калорій, і щоб перекус був корисним для здоров'я.

У цій статті ми підібрали для вас 10 простих та геніальних ідей для корисного перекусу під девізом «легко, смачно, просто».

1. Закваска з підвищеним вмістом білка

Звичайно ж, в рейтингу швидких і корисних перекусів на першому місці — високобілкова закваска PRO, створена спеціально для активних людей. Особливість цієї закваски — в тому, що в ній міститься підвищений вміст корисного білка (20 грамів білка в пляшечці закваски), а крім того — корисні бактерії і пробіотики. У 100 грамах продукту 39 калорій.

2. Білкова закваска з полуницею

Ще один смачний і корисний перекус — це білкова закваска з полуничним наповнювачем. У ній так само багато білка, як і в звичайній високобілковій заквасці PRO, а крім того — смак полуниці. У 100 грамах полуничної закваски — 59 калорій.

Корисний перекус на ходу

3. Йогурт без добавок

Про те, чим корисний йогурт, знають, напевно, всі. У йогурті багато вітамінів та мікроелементів, а також корисних для кишечника пробіотиків. Нещодавно Яготинський маслозавод випустив новий, унікальний для українського ринку, йогурт — «Турецький». Він відрізняється особливим смаком і густою консистенцією. У 100 грамах турецького йогурту —  128 калорій.

Читайте також: 10 причин почати їсти йогурт чим цей продукт буде корисний саме для вас

Корисний перекус на ходу

4. Перекус на основі йогурту

Краще і корисніше йогурту без добавок може бути тільки десерт, проготовлений на основі йогурту без добавок. Просто додайте в турецький йогурт трохи горіхів, ягід, сухофруктів або шматочків фруктів — і смачний десерт готовий!

Читайте також: Як зробити з турецького йогурту смачний десерт за 5 хвилин

Корисний перекус на ходу

5. Закваска з висівками та злаками

Якщо потрібно швидко і ситно перекусити, а часу немає, прекрасно підійде закваска з висівками і злаками від торгової марки «Яготинське». До речі, ця кисломолочна закваска — одна з найулюбленіших серед українських споживачів. Тому Яготинський маслозавод випускає її не тільки в пляшечці 450 грамів, але й у великій сімейній пляшці на 900 грамів.

Корисний перекус на ходу

6. Солодкі смузі

Всі знають, що смузі — продукт здоров'я. Смузі — це смачно. Смузі — це корисно. Смузі — це легко, швидко та зручно. Смузі можна готувати вдома і брати в невеликому термосі з собою на роботу або в дорогу. Смузі можна готувати на молоці, йогурті або кисломолочних продуктах. У смузі можна додавати насіння і горіхи, а можна навіть придумати свій рецепт смузі!

Читайте також: Готуємо смузі з користю для шлунка і фігури

7. Перекус з кисломолочного сиру

Мало який продукт настільки корисний для здоров'я і настільки добре насичує, як звичайний кисломолочний сир. Сир зі сметаною, сир з ягодами або фруктами, сир з медом, сир з родзинками або курагою — вибір просто величезний! Крім того, кисломолочний сир можна додавати в смузі, і тоді цей корисний і ситний десерт стане ще кориснішим!

Читайте також: Як зробити з кисломолочного сиру смачний десерт за 5 хвилин

Корисний перекус на ходу

8. Солодкий сирок

Для зовсім невеликого (при цьому дуже смачного) перекусу добре підійде дитячий сирок з ваніліном від ТМ «Яготинське». Він продається в зручних пластикових стаканчиках на 100 грамів, і зовсім не зашкодить фігурі, при цьому вгамує почуття голоду. А ще дитячий сирок з ваніліном — це дуже смачно.

Корисний перекус на ходу

9. Ряжанка і простокваша

Для тих, хто сидить на дієті, в якості перекусу прекрасно підійдуть простокваша та ряжанка Яготинського маслозаводу «З печі». Вони продаються в зручних пластикових баночках на 300 грамів — цього більш ніж достатньо для того, щоб ситно перекусити без шкоди для фігури.

Корисний перекус на ходу

10. Овочевий смузі на айрані

Якщо фруктові смузі набридли або якщо ви не любите фруктові смузі (малоймовірно, але всяке буває), спробуйте приготувати овочевий смузі на айрані. Для цього відваріть броколі, подрібніть і залийте айраном ТМ «Яготинське». Просто і смачно!

Хто сказав, що здорове харчування — це складно?

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття