Menu
Як прикрасити їжу на дитячій тарілці — 7 ідей

Як прикрасити їжу на дитячій тарілці — 7 ідей

Іноді, щоб нагодувати дитину, потрібно не тільки приготувати щось смачне, потрібно ще й прикрасити їжу — так, щоб малюку було цікаво і щоб дитячий перекус нагадував гру. У цій статті пропонуємо вам 7 ідей — як прикрасити їжу на дитячій тарілці.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Маленькі діти люблять все яскраве, барвисте та незвичайне. Більш того, вони з самого раннього віку щосили допомагають мамі на кухні. Так чому б не приготувати разом з дитиною щось цікаве?

1. Овочі на дитячій тарілці

Всі знають, що овочі корисні для здоров'я та що їх необхідно включати в дитячий раціон. Якщо дитина не проявляє ентузіазму і не хоче їсти овочі, можна її зацікавити, нарізавши та виклавши овочі на тарілці незвичайним чином.

Овочі на дитячій тарілці

Читайте також: Овочі на дитячому раціоні — як зробити так, щоб ваша дитина полюбила овочі

2. Фрукти

Чи не менше цікавого можна придумати й з фруктами, наприклад нарізати фрукти в незвичайній формі або розкласти на тарілці так, як цікаво дитині.

Фрукти

3. Млинці незвичайного кольору

Не сумнівайтеся, що дитині сподобаються млинці незвичайного кольору — наприклад, такі, як на цьому фото.

Млинці незвичайного кольору

4. Незвичайна каша

З кашею можна готувати смачні пудинги, наприклад рисовий пудинг або пудинг на манній каші. Рецепти — в статті Здорове харчування: чим корисна рисова каша на молоці та як її готувати. Крім того, можна прикрасити кашу шматочками фруктів та ягід. Виглядає апетитно?

Незвичайна каша

5. Дитячий бутерброд

Існує багато способів приготувати дитячий бутерброд: з йогуртом, фруктами, овочами, дитячим сиром або кисломолочним сиром. Крім, дитячий бутерброд можна красиво та незвично прикрасити. Проявіть фантазію!

Дитяча їжа

Читайте також: Як навчити дитину користуватися кухонним ножем — прості рекомендації

6. Випічка незвичайної форми

Якщо звичайна випічка — круглої або прямокутної форми — це трохи нудно, то чому б не приготувати що-небудь незвичайне? Наприклад, вафлі в формі серця. Дитині сподобається і, більш того — щоб приготувати таку випічку, вона із задоволенням буде допомагати вам на кухні.

Випічка незвичайної форми

Читайте також: 10 кулінарних навичок, яким варто навчити дитину

7. Смішна випічка

Якщо хочеться порадувати дитину солодким десертом, можна спекти дитяче печиво у вигляді смайлика або шоколадний десерт, прикрашений глазур'ю.

ukr8

***
Також, дитині без сумніву сподобаються дитячі десерти з сюрпризом, наприклад йогурти ТМ «Хопси». З кожною пляшкою йогурту або солодкого сирного десерту, дитина отримує гарантований подарунок: комікс, енциклопедію або вкладиш.

Дитяча їжа

Читайте також: 10 корисних дитячих перекусів, які не потрібно готувати

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.

Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття