Як правильно і смачно приготувати фунчозу — рецепти і поради
Як правильно і смачно приготувати фунчозу — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Фунчоза — це проста скляна локшина. Свою назву вона отримала через свою прозорість. Варити локшину простіше простого: слід залити її окропом і промити холодною водою. Особливість фунчози ще й в тому, що вона поєднується буквально з будь-якими інгредієнтами. Як це зробити, щоб страва вийшла неймовірно смачною — розповідаємо в нашій добірці рецептів.
Фунчоза з овочами і курячим філе — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 100 г фунчози
- 150 г моркви
- 200 г курячого філе
- 150 г болгарського перцю
- 1 ч. л. меленого коріандру
- 150 г огірків
- 150 г цибулі
- Рослинна олія
- Сіль і перець — за смаком
- Зелена цибуля
Очистіть і наріжте цибулю, болгарський перець, огірки та моркву тонкою соломкою. Філе промийте і також наріжте соломкою. Подрібніть зелену цибулю.
У глибокій сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю. Потім додайте філе і продовжуйте готувати протягом 10 хвилин. Додайте моркву, перець і готуйте ще 4 хвилини.
Готуємо фунчозу. Для цього залийте її окропом на 5 хвилин. Потім промийте в холодній воді.
З'єднайте фунчозу з обсмаженими овочами і м'ясом, огірками, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте коріандр і добре перемішайте суміш.
Готово!
Фунчоза з грибами перцем і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 0,5 червоного перцю
- 20 г вершкового масла
- Фунчоза
- Гриби
- Твердий сир
- Вершки
- Сіль і перець — за смаком
Залийте фунчозу окропом і залиште на 5 хвилин. Перець і гриби очистіть, промийте і наріжте тонкою соломкою.
Розтопіть вершкове масло на сковороді і обсмажте перець з грибами протягом 10 хвилин. Додайте вершки, сіль і сир. Коли він розплавиться, перекладіть фунчозу і добре перемішайте масу.
Готово!
Фунчоза в курячому бульйоні — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 ч. л. кунжутного насіння
- 1 зуб. часнику
- 2 ст. л. кунжутної олії
- 100 мл бульйону
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. червоного перцю
- 1 ст. л. подрібненої кінзи
- Фунчоза
Залийте фунчозу окропом і залиште на 3 хвилини. Потім промийте холодною водою, відкинувши на друшляк.
Розігрійте сковороду і додайте половину кунжутної олії, кунжутне насіння і подрібнений часник. Залийте бульйон і готуйте до тих пір, поки маса не увариться вдвічі. Додайте соєвий соус, слідом фунчозу, кінзу, перець і кунжутну олію. Добре все перемішайте, прогрійте і готово!
Смачного!
Читайте також: Все геніальне просто — секрети та рецепти макаронів по-флотськи
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття