Menu
Торт з курячої печінки

Торт з курячої печінки

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Печінка куряча — 600 г
  • Борошно — 60 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Сметана ТМ «Яготинська» 20% жиру — 100 г
  • Цибуля ріпчаста — 250 г
  • Морква — 350 г
  • Майонез — 150 г
  • Часник — 2 зубчики
  • Петрушка свіжа — 1/2 пучка
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Олія рослинна — для обсмажування

 

Приготування:

  1. Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, а моркву натерти на тертці. Обсмажити овочі на сковороді до м'якості з додаванням рослинної олії.
  2. Курячу печінку вимити, прибрати плівки, пропустити печінку через м'ясорубку або подрібнити в комбайні. Вбити яйце, перемішати. Посолити, поперчити, додати сметану, знову перемішати. Всипати борошно і розмішати ложкою до тих пір, доки не залишиться жодної грудочки. Тісто має по консистенції нагадувати таке, як для оладок.
  3. З отриманої маси посмажити млинці (готувати по 2 хвилини з кожного боку) до готовності, скласти їх стопкою. Часник пропустити через прес, змішати з майонезом. Зібрати печінковий торт з курячої печінки, дотримуючись черговості шарів — печінковий млинець, майонез, цибуля, морква, знову млинець. Чергувати так, поки не закінчаться млинці, останній шар змастити майонезом, прикрасити цибулею, морквою і петрушкою, поставити в холодильник для просочення, після подавати до столу.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття