Menu
Фарширований перець з сиром сулугуні ТМ «Яготинський»

Фарширований перець з сиром сулугуні ТМ «Яготинський»

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

  • Перець болгарський — 5 шт.
  • Фарш з курячого філе — 800 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Сир Сулугуні ТМ «Яготинський» — 1 упаковка (200 г)
  • Зелень, сіль, перець чорний (мелений) — за смаком

 

Приготування:

  1. Перець помити, порізати навпіл, очистити всередині.
  2. Розкласти рівномірно начинку (перемішаний фарш з яйцями, зеленню та спеціями).
  3. Запікати в духовці 20 хв. за температури 200 градусів.
  4. Готовий перець посипати натертим сиром сулугуні ТМ «Яготинський».
  5. Смакуйте разом з ТМ «Яготинське»!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття