26 жовтня 2020

Відомий український молочний бренд «Яготинське» виводить на ринок широку лінійку йогуртів з пробіотиками LGG® та BB-12™ з жирністю 1,5%. В нових кисломолочних продуктах технологи компанії поєднали йогурт, пробіотик та натуральні наповнювачі. Фрукти, ягоди і злаки підібрані так, щоб кожен споживач зміг вподобати для себе улюблений смак і насолоджуватись ним.

В новій лінійці йогурти будуть представлені в пляшках обсягом 270 грамів та 850 грамів. ТДВ «Яготинський маслозавод» випускатиме йогурти масою 850 грамів — «класичний», «полуниця», «персик» та «чорниця». А от ТДВ «Баштанський сирзавод» вироблятиме йогурти масою 270 грамів — «класичний», «полуниця», «персик», «чорниця», «кіноа-зернята», «льон-ваніль», «вишня-гранат», «манго—маракуйя» та «курага-лісовий горіх-злаки».

Для підтримки імунної системи та підтримки здорової шлунково-кишкової мікрофлори, кожен «класичний» йогурт міститеме не менше 1 мільярда пробіотичних культур Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12™ в пляшці 270 грамів та не менше 3 мільярдів пробіотичних культур Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12™ в пляшці 850 грамів. Йогурти з наповнювачами міститимуть не менше 1 мільярда пробіотичних культур Lactobacillus rhamnosus LGG® в пляшці 270 грамів та не менше 3 мільярдів пробіотичних культур Lactobacillus rhamnosus LGG® в пляшці 850 грамів.

Йогурти ТМ «Яготинське» виготовляються із натурального коров’ячого молока, натуральних наповнювачів без додавання будь-яких домішок, антибіотиків та штучних фарбників. Сировина, яка використовується у виробництві продукції ТМ «Яготинське», відповідає всім вимогам діючих державних стандартів якості та санітарних правил.

Детальніше про пробіотики LGG® та BB-12™:
Пробіотик Lactobacillus rhamnosus LGG®: в чому його користь та як він впливає на організм людини
Пробіотик Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12™: в чому його користь та як він впливає на організм людини