Menu
Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти

Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти

Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Процес приготування відбивних з однієї сторони дуже простий, а з другої – вимагає зусиль, щоб страва вийшла соковитою та смачною. У цій статті ми розповімо, як приготувати найапетитніші і оригінальні відбивні, які сподобаються всій родині.

Відбивні з індички в пікантному маринаді – рецепт

Відбивні з індички в пікантному маринаді

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 0,5 кг філе індички
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1,5 ст. л. рослинної олії
  • 1 ч. л. бальзамічного оцту
  • 1 ч. л. приправи для курки
  • 1 ч. л. прованських трав
  • 3 зуб. подрібненого часнику
  • щіпка суміші перців
  • 70 г тертого сиру

Твердий сир Пирятин

  • панірувальні сухарі

Покладіть індичку в холодильник на пів години, щоб вона підморозилась. Тоді м'ясо буде простіше різати. Потім наріжте 5 шматків м'яса і відбийте в целофановому пакеті.

Готуємо маринад: з'єднайте соєвий соус, рослинну олію, бальзамічний оцет, приправу для курки, прованські трави, часник і суміш перців. Змастіть індичку маринадом, перекладіть в глибокий посуд і залийте маринадом. Відправте в холодильник на добу, а за півтори години до готування дістаньте їх.

Змішайте сир і панірувальні сухарі, обваляйте відбивні і обсмажте на підігрітій олії по 2 хвилини з обох сторін. Готові відбивні подавайте з лаймом і овочами.

Смачного!

Відбивні зі свинини з грибами – рецепт

Відбивні зі свинини з грибами

Вам знадобиться:

  • 600 г свинячого філе
  • 300 г свіжих грибів
  • лимонний сік
  • часточка часнику
  • суміш перців
  • сушений чебрець

Обсушіть м'ясо паперовими рушниками і наріжте скибочками. Потім відбийте його і посипте сумішшю перців і чебрецем. Залиште на 30 хвилин маринуватися.

Промийте гриби, просушіть і наріжте скибочками. Додайте лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і запашні трави – за бажанням.

Обсмажте відбивні на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Потім викладіть їх на застелене фольгою деко і розмістіть зверху по 2 ложки грибної начинки. Накрийте фольгою, закріпіть краї і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 160 градусів. Подавайте страву з салатом зі свіжих овочів і картоплею.

Смачного!

Курячі відбивні з ананасом – рецепт

Курячі відбивні з ананасом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 курячі грудки
  • 20 г тертого сиру

Сир Славия

  • свіжий ананас
  • перець чилі – за смаком
  • сіль – за смаком
  • рослинна олія

Розділіть м'ясо за розміром і товщиною на рівні шматочки. Змастіть м'ясо рослинною олією, присипте сіллю і перемістіть в целофановий пакет, щоб злегка відбити грудки качалкою.

Почистіть ананас і акуратно наріжте. Перець наріжте тонкими кільцями. Потім перекладіть м'ясо на змащену олією лист, викладіть шматочки ананаса, чилі і посипте тертим сиром.

Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Готово!

Читайте також: Готуємо м'ясо як шеф-кухар: курка, яловичина та ягнятина з моцарелою

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття