Menu
Як приготувати смачні профітролі — рецепти і поради

Як приготувати смачні профітролі — рецепти і поради

Як приготувати смачні профітролі — рецепти і поради

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Профітролі — це маленький кулінарний виріб французької кухні, з додаванням різних начинок. Пропонуємо вам декілька варіантів страви, які ідеально підійдуть до новорічного столу.

Домашні заварні профітролі — рецепт

Домашні заварні профітролі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 стакан пшеничної муки
  • 100 г вершкового масла

Масло

  • 3 курячих яйця
  • 1 стакан води
  • Дрібка солі

Вершкове масло наріжте на невеликі шматочки. Закип'ятіть склянку води, додайте дрібку солі і масло. Зменшіть вогонь і поступово додайте просіяне борошно, при цьому не забувайте помішувати вінчиком. Ретельно все перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. Перекладіть масу в миску і по черзі вбивайте яйця, поступово помішуючи суміш. Потім збийте тісто за допомогою дерев'яної ложки. У вас повинна вийде однорідна блискуча маса.

Сформуйте невеликі кульки, розміром з волоський горіх. Перекладіть на форму, застеленій пергаментним папером. Відправте в духовку при 200 градусах на 10 хвилин. Після цього збільште температуру до 220 градусів і продовжуйте випікати профітролі ще 10-15 хвилин.

Готову страву проколіть ножем, щоб випустити пар.

Готово!

Профітролі з червоною рибою і сирним сиром — рецепт

Профітролі з червоною рибою і сирним сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 г води
  • 100 г вершкового масла
  • 150 г борошна
  • 5 г цукру
  • 5 г солі
  • Сир

Сир

  • Зелень
  • Червона риба

Розтопіть вершкове масло в воді, довівши до кипіння в сотейнику. Додайте борошно і постійно помішуйте. Тісто має зібратися в кулю. Потім зніміть сотейник з вогню і додайте яйця по одному, кожен раз перемішуючи суміш. Повинна вийде гладка і однорідна текстура без крупинок. Отриману суміш перекладіть в кондитерський мішок і відправте в холодильник на 12 годин.

Форму для випічки застеліть пергаментним папером і видавіть невеликі кульки. Відправте в духовку при 170 градусах, поки не з'явиться рум'яна скоринка.

Тим часом з'єднайте в ємності сир і подрібнену зелень. Отриману суміш перекладіть в кондитерський мішок.

Готовим профітролям дайте охолонути і розріжте навпіл. Наповніть їх рибою і начинкою. Подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: Готуємося до Нового Року — смачні та оригінальні закуски на святковий стіл

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1359

Готуємо корисні і смачні зимові салати — 5 рецептів

Пропонуємо вам прості рецепти салатів, які обов'язково увійдуть в ваш повсякденний раціон.
1132

Як смачно приготувати рибу сібас — рецепти і поради

Як і багато інших риб, сібас дуже смачна і ніжна. Завдяки цьому страви з сібасу…
952

Як приготувати рататуй — смачні рецепти

Рататуй — дуже смачна, повноцінна і універсальна страва.
912

Швидко, просто і смачно — готуємо соковиті пироги на сковороді

Якщо у вас обмаль часу або не працює духовка, пироги на сковороді — ідеальне…
873

Що приготувати з брюссельської капусти — 5 смачних і корисних рецептів

Страви з брюссельської капусти неймовірно смачні і дуже корисні.
572

Готуємо смачні французькі тости на сніданок — рецепти і поради

Французькі тости — відмінна ідея на сніданок або для перекусу протягом дня.
551

Що таке террін і як його приготувати — смачні рецепти і поради

Що таке террін і як його приготувати — смачні рецепти і поради
517

Як приготувати смачний і ситний гуляш — рецепти і поради

Гуляш — це смачна і універсальна страва, яка підходить абсолютно до будь-якого…