Готуємося до Нового Року — смачні та оригінальні закуски на святковий стіл
Новорічні закуски — одні з найбільш принципових складових святкового столу.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Новорічні закуски — одні з найбільш важливих складових святкового столу. Вони розігрівають апетит і прикрашають новорічний стіл.
Пропонуємо смачні, красиві і оригінальні закуски, які стануть справжньою родзинкою новорічного меню і обов'язково сподобаються рідним і близьким.
Салат в тарталетках — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г копченої курячої грудки
- 100 г сиру
- 100 г моркви по-корейськи
- 8 тарталеток
- 2 ст. л. майонезу
- Зелень — за смаком
Подрібніть копчену курку і натріть сир. Перекладіть все в невелику миску і додайте моркву по-корейськи та майонез. Ретельно перемішайте начинку і Перекладіть по тарталеткам. Готово!
Апельсини з чилі і оливками — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- Апельсин
- Оливки без кісточок
- Сушений перець чилі
- М'ята
- Оливкова олія
Апельсин добре промийте і видаліть шкірку. Розріжте їх на невеликі кружальця і викладіть на тарілку. Присипте зверху перцем чилі і розкладіть нарізані оливки з м'ятою. Збризніть маслом і подавайте до столу. Готово!
Бутерброди з оселедцем і арахісове пастою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 багет
- 5 ст. л. арахісової пасти
- 1 малосольного оселедця
- 2-3 гілочки кропу
- 3 ст. л. соняшникової олії
Наріжте багет під кутом. Товщина кожного шматочка повинна бути не менше 1 сантиметра. Потім розігрійте сковороду з 3 столовими ложками олії. Підсмажите багет, щоб утворилась золота скоринка. На охолоджений хліб намажте арахісову пасту. Зверху викладіть шматочки оселедця і прикрасьте кропом. Готово!
Паштет із сардин з маслом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 150 г консервованих сардин
- 150 г вершкового масла
- 1 ст. л. лимонного соку
- 25 г петрушки
- Лимонна цедра
- Сіль — за смаком
Сардини перекладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Вершкове масло слід заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури. Подрібніть петрушку. Перекладіть в миску всі інгредієнти. Ретельно перемішайте за допомогою вилки до однорідної консистенції. Додайте сіль за смаком і подавайте з грінками. Готово!
Читайте також: Готуємося до Нового Року – смачні рецепти святкових м'ясних страв
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття