Menu
Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради

Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради

Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Гаспачо — це ароматна страва іспанської кухні. Готують її в основному з томатів. Цей суп ідеально підходить в літню пору року, оскільки досить ситний і легкий.

Розповідаємо, як приготувати найсмачніший гаспачо і здивувати своїх рідних.

Гаспачо зі стиглих томатів і хрустким хлібом — рецепт

Гаспачо зі стиглих томатів і хрустким хлібом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 450 г стиглих томатів
  • 500 мл томатного соку
  • 1 огірок
  • 1 зелений перець
  • 1 червона цибуля
  • 1 зуб. часнику
  • 50 мл оливкової олії
  • 2 ст. л. оцту (хересного)
  • 1 ч. л. солі
  • 35 г кінзи
  • 4 скибочки білого хліба
  • Соус "Табаско" — за смаком

Промийте і наріжте томати, огірок і цибулю. Перемістіть їх в кухонний комбайн, додайте зелений перець і перемішайте овочі до однорідної консистенції. Отриману масу перелийте в миску. Влийте до нього томатний сік і додайте подрібнену кінзу, оцет, оливкову олію і трохи соусу "Табаско". Добре перемішайте суп.

Хліб обсмажте на оливковій олії і подавайте з супом.

Смачного!

Гаспачо на йогурті — рецепт

Гаспачо на йогурті

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 помідори
  • 1 л йогурту

Йогурт

  • 1 огірок
  • 45 г зеленої цибулі
  • 1 болгарський перець
  • 50 г петрушки
  • 50 г кропу
  • 50 г кінзи
  • 1 часник
  • Сіль і перець — за смаком

Добре промийте всі овочі. Огірки і помідори очистіть від шкірки, а перець — від насіння. Перекладіть все в блендер, додайте зелень і перемішайте масу до однорідного стану.

Додайте до нього йогурт, часник, сіль, перець. Знову перемішайте в блендері. Потім охолодіть суп і подавайте до столу.

Смачного!

Гаспачо з сиром — рецепт

Гаспачо з сиром

Для приготування візьміть інгредіенти:

  • 1 кг помідорів
  • 1/2 шт. ріпчастої цибулі
  • 1/2 шт. червоного болгарського перцю
  • 150 г білого хліба
  • 1 огірок
  • 10 оливок
  • 100 мл оливкової олії
  • 1 ст. л. оцет з білого вина
  • 50 г сиру пармезан

Парменталь

  • 15 г базиліка
  • Сіль

Промийте і очистіть томати, огірки і перець. Наріжте на шматочки і перекладіть в блендер. Подрібніть.

Додайте нарізану цибулю, хліб без кірки, оливки без кісточки, базилік, олію, оцет і сіль. Знову добре перемішайте.

Охолодіть суп і подавайте до столу, посипавши сиром.

Готово!

Чітайте також: Готуємо незвичайну і смачну окрошку — 3 рецепти літнього супу

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття