Menu
Готуємо незвичайну і смачну окрошку — 3 рецепти літнього супу

Готуємо незвичайну і смачну окрошку — 3 рецепти літнього супу

Готуємо незвичайну і смачну окрошку — 3 рецепти літнього супу

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Окрошка з адигейським сиром, овочева окрошка, окрошка з водоростями — у цій статті розповімо, як приготувати смачний літній суп і здивувати своїх рідних.

Окрошка на кефірі з адигейським сиром — рецепт

Окрошка на кефірі з адигейським сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 картоплини
  • 300 г адигейського сиру

адигейський сир  Яготинський

  • 5 огірків
  • 6 шт. редису
  • 6 склянок кефіру

Кефір Яготиський

  • 1/2 пучка петрушки
  • 1/2 пучка кропу
  • Пучок зеленої цибулі
  • Сіль і перець — за смаком

Насамперед добре промийте картоплю. Зваріть його в мундирі. Потім злийте воду і дайте охолонути. Після цього очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.

Огірки, редис і адигейський сир також наріжте кубиками. Подрібніть зелень і цибулю.

Візьміть велику миску і перекладіть туди овочі, цибулю, зелень, сир. Акуратно перемішайте і розкладіть по тарілках. Додайте сіль і перець — за смаком. Залийте кефіром і подавайте до столу.

Смачного!

Овочева окрошка — рецепт

Овочева окрошка

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 огірка
  • 4 яйця (білок)
  • 1 пучок редису
  • 1 пучок кропу
  • 1 пучок петрушки
  • 1 л квасу
  • Сіль — за смаком

Ретельно промийте овочі та наріжте невеликими кубиками. З'єднайте в великій мисці. Розкладіть масу по тарілках і залийте квасом.

Додайте сіль, перемішайте і подавайте до столу.

Готово!

Окрошка з водоростями — рецепт

Окрошка з водоростями

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 32 г огірків
  • 32 г редиски
  • 4 яйця
  • 60 г відвареного маленького картоплі
  • 60 г водорості (кайсо)
  • 32 г очищеної редьки
  • 8 г зеленої цибулі
  • Квас — за смаком
  • Хрін — за смаком
  • Квас (сусло) — за смаком
  • Олія (кунжутна) — за смаком

Добре промийте і наріжте овочі соломкою. Викладіть їх в охолоджену тарілку з картоплею і водоростями кайсо.

В окремій ємності з'єднайте сусло квасне, квас, хрін і кунжутну олію. Отриману масу залийте в тарілку з овочами і прикрасьте половинкою відвареного яйця.

Смачного!

Читайте також: 5 способів приготувати окрошку — окрошка на кефірі, айрані, заквасці, ряжанці або сметані

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття