Menu
Як приготувати французькі тости — смачні рецепти

Як приготувати французькі тости — смачні рецепти

Як приготувати французькі тости — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ароматні і такі смачні французькі тости обов'язково внесуть різноманітність у ваш повсякденний сніданок. Про те, як їх приготувати — розповідаємо в цій статті.

Класичний французький тост — рецепт

Класичний французький тост

Вам знадобляться:

  • 4 яйця
  • 2/3 чашки молока

Молоко

  • 2 ч. л. меленої кориці
  • 8 скибочок багета
  • 2 ч. л. вершкового масла
  • Вершкове масло
  • кленовий сироп
  • свіжі ягоди

У невеликій мисці збийте яйця, молоко і корицю. Поставте сковороду на середній вогонь і розтопіть вершкове масло.

Кожен шматочок багета обмокніть в яєчній суміші і обсмажте до золотистого кольору. Потім полийте кленовим сиропом, присипте ягодами і подавайте до столу.

Смачного!

Французькі тости в карамелі — рецепт

Французькі тости в карамелі

Вам знадобляться:

  • 10 скибочок білого батона або тостового хліба
  • 1 чашка коричневого цукру
  • 1/2 ст. меду
  • 1/4 чашки вершкового масла
  • 2 ст. л. вершків


Вершки

2,5 чашки молока

  • 1 ст. л. борошна
  • ванілін — щіпка
  • 1/4 ч. л. солі
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. кориці меленої

Приготуйте карамель: з'єднайте коричневий цукор, мед і вершкове масло. Поставте варитися на середній вогонь, постійно помішуючи протягом 5 хвилин. Потім влийте вершки і добре перемішайте.

Деко для запікання змастіть рослинною олією і вилийте зверху карамель. Потім викладіть скибочки хліба.

В окремій мисці збийте яйця, борошно, молоко, ванілін і сіль. Перелийте цю суміш поверх хліба. Посипте корицею і цукром.

Відправте тости в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Перед подачею — остудіть.

Смачного!

Французькі тости з начинкою з вершкового сиру — рецепт

  • Французькі тости з начинкою з вершкового сиру

Для начинки вам знадобляться:

  • 220 г вершкового сиру

вершковий сир

  • 1/2 ст. жирних вершків
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ч. л. ванілі

Для тостів:

  • 1 сухий батон
  • 4 яйця
  • 1,5 ст. молока
  • 1 ст. л. ванілі
  • 1/2 ч. л. кориці
  • 1/2 ч. л. солі

Для сервіровки:

  • 1/2 ст. цукру
  • 1 лимон
  • 1,5 ст. свіжої малини

З'єднайте цедру одного лимона з 1/2 склянки цукру. Добре перемішайте. Додайте малину і присипте лимонним цукром.

За допомогою міксера перемішайте вершки і вершковий сир протягом 4 хвилин. Потім додайте мед і ваніль та ще раз добре перемішайте.

Батон наріжте скибочками, товщиною 2,5 см. У кожному з них зробіть невеликий надріз і покладіть начинку.

В окремій мисці збийте яйця, додайте молоко, ваніль, корицю і сіль. Добре перемішайте.

Розігрійте сковороду з рослинною олією, обмокніть кожен тост в яєчної суміші і обсмажте до золотистого кольору з кожного боку.

Прикрасьте малиною і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття