Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот
Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Почніть свій день з неймовірно смачного сніданку – тостів з яйцем пашот. А щоб вони вийшли апетитними, пропонуємо декілька рецептів на будь-який смак.
Тост з авокадо, вершковим сиром і яйцем пашот – рецепт
Вам знадобляться:
- 2 шматочки цільнозернового хліба
- 50 г вершкового сиру
- 1 авокадо
- 2 курячих яєць
- 1 ст. л. столового оцту
- 1 жменя руколи
- 2 ст. л. соусу песто
- 1 ст. л. бальзамічного крему
- сіль і перець – за смаком
Готуємо яйця пашот: поставте каструлю з водою на вогонь і додайте сіль, перець та оцет. Слідкуйте, щоб вода не сильно кипіла. Вбийте яйце в миску і зробіть воронку в злегка закипівшій воді. Акуратно вливайте яйце і варіть протягом 3 хвилин. Потім дістаньте його шумівкою і перекладіть на серветку або тарілку.
На сухій сковороді підсмажте з обох сторін хліб. Потім змастіть його вершковим сиром, а зверху соусом песто. Викладіть тонко нарізане авокадо, трохи руколи і яйце пашот. Посоліть, поперчіть і готово!
Смачного!
Тост з авокадо, сьомгою і яйцем пашот – рецепт
Вам знадобляться:
- хліб цільнозерновий
- 30 г слабосоленой лосось
- 30 г авокадо
- 1 яйце
- 1 ст. л. оцту
- сіль – за смаком
Наріжте хліб і підсушіть на сухій сковороді. На готовий тост викладіть дольками авокадо і рибу.
Готуємо яйце пашот як в попередньому рецепті. Перекладіть на тост і готово!
Смачного!
Тост з вершковим сиром і яйцем пашот – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- вершковий сир
- 1 яйце
- 1 ст. л. уксусу
- соль
- тостовий хліб
Приготувати яйце пашот. Підсмажте на грилі хліб і змастіть шматочки сиром. Викладіть яйце і готово! Смачного!
Тости з яйцем пашот і куркою – рецепт
Вам знадобляться:
- 2 шматочки хліба для тостів
- 1 куряче яйце
- 1 ст. л. оцту
- 100 г курячого філе
- сік і цедра половини лимона
- 1 ст. л. оливкова олія
- 20 г сиру пармезан
- 1 гілочка базиліку
- сіль і перець – за смаком
М'ясо збризніть оливковим маслом, лимонним соком, поперчіть, посоліть і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Обсмажте тости на сухій сковороді і відваріть яйце пашот як в попередніх рецептах.
Збираємо тост: на хліб викладіть курку, пармезан, базилік, посипаємо лимонною цедрою і викладаємо яйце пашот. Поперчіть і готово!
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття