Menu
Смачно, корисно, цікаво — 6 десертів для маленьких дітей

Смачно, корисно, цікаво — 6 десертів для маленьких дітей

Дитячі йогурти з фруктовими та ягідними наповнювачами, молочні коктейлі та смузі, дитячі сирні пасти та какао з молоком — у цій статті ми зробили добірку десертів, якими можна порадувати дитину.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Відомо, що молоко та молочні продукти — важлива складова дитячого раціону. І, якщо до шестимісячного віку рекомендується годувати дитину виключно грудним молоком, то, починаючи з сьомого місяця життя, можна вводити в раціон продукти на основі коров'ячого молока: дитячі молочні каші, кисломолочний сир, сиркові пасти, дитячий кефір та заквасочку, Біолакт, йогурти, молоко та багато іншого.

Сьогодні, доступно безліч продуктів для найменших. У цій статті ми зробили добірку — смачні та корисні молочні десерти, якими можна порадувати дитину.

Дитячі йогурти

Йогурт — корисний продукт, який рекомендується вживати і дорослим, і дітям. Так, дитячі йогурти торгової марки «Яготинське для дітей» можна давати малюкові вже з восьмимісячного віку. Готувати дитячі йогурти рекомендується з додаванням «рідних» для України овочів, фруктів та ягід: моркви, яблука, персика, малини та шипшини.

Виняток — йогурт з наповнювачем «банан-гарбуз». Річ у тім, що банан — один з фруктів, які подобаються малюкам і не викликають у них алергії. Гарбуз, в свою чергу, є джерелом багатьох корисних речовин та нормалізує роботу кишечника. У 2013 році йогурт «Банан-гарбуз» ТМ «Яготинське для дітей» увійшов до списку 100 найкращих товарів України.

Дитячі йогурти

Старшим діткам, а саме від трьох років, сподобаються йогурти торгової марки «Хопси» — вони бувають з банановим, персиковим та полуничним смаком. З кожною пляшечкою йогурту ТМ «Хопси», дитина отримує подарунок-сюрприз.

Дитячі йогурти

Читайте також: Дитяче харчування — 7 молочних продуктів для маленьких діток

Молочні коктейлі та смузі

Коров'яче молоко — важлива складова раціону дітей та дорослих, оскільки в молоці містяться необхідні для здоров'я речовини, зокрема кальцій. Дітям з 9-місячного віку рекомендується давати ультрапастеризоване молоко спеціальних «дитячих» торгових марок, наприклад, молоко торгової марки «Яготинське для дітей».

молоко

Також, можна готувати на молоці смачні молочні коктейлі та смузі — наприклад, молоко з м'якушем банана або ягідний смузі. При виборі продуктів варто враховувати індивідуальні особливості організму дитини.

смузі

Читайте також: Дитячі десерти — 10 корисних і смачних солодощів

Готові молочні коктейлі від ТМ «Хопси»

Якщо готувати смузі немає можливості, можна порадувати дитину готовим молочним коктейлем від торгової марки «Хопси» — він буває зі смаком шоколаду, полуниці або пломбіру. Випускаються такі коктейлі в упаковці по 200 грамів. Рекомендується давати дітям від трьох років.

Хопси

Молочні коктейлі торгової марки містять сюрприз, який знаходиться в мобільному додатку «ХопсиAR». Щоб отримати сюрприз, потрібно встановити мобільний додаток, навести камеру пристрою на упаковку — і Хопс оживе!

Хопс

Дитячий сирок з ваніліном

На дітей від трьох років розрахований і дитячий сирок з ваніліном від торгової марки «Яготинське». Він виготовляється тільки з натурального коров'ячого молока та є джерелом корисних речовин, в тому числі кальцію. Випускається сирок «Дитячий» у зручному пластиковому стаканчику.

сирок

Читайте також: Чим годувати дитину у віці від трьох років — загальні рекомендації

Сирні пасти з фруктовими наповнювачами

І, якщо молочні коктейлі та сирок з ваніліном рекомендується давати діткам від трьох років, то сирні пасти ТМ «Яготинське для дітей» можна вводити в раціон вже з шестимісячного віку. Як і інша продукція торгової марки, дитячі сирки виготовляються виключно з натуральних інгредієнтів, з додаванням екологічно чистих фруктів та ягід, з фруктозою замість цукру.

Сирні пасти з фруктовими наповнювачами

ТМ «Яготинське для дітей» випускає п'ять видів сирних паст: з яблуком, бананом, персиком, чорницею, малиною та червоною смородиною.

Сирна паста з фруктовими наповнювачами

Какао з молоком

Хто з нас в дитинстві не любив какао з молоком? Гаряче, смачне, ароматне. Щоб приготувати справжнє какао, потрібно не так багато часу й інгредієнтів: порошок какао, цукор, молоко.

сніг

Якщо ж готувати какао зовсім не хочеться, можна взяти какао на молоці від торгової марки «Яготинське» — готове до вживання, виготовлене з натурального пастеризованого молока з додаванням цукру та какао-порошку. Цей смачний напій можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді — достатньо збовтати, відкрити й можна пити. Смачного!

Какао з молоком

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття