Menu
Смачно і просто – готуємо іспанські булочки Ensaimadas

Смачно і просто – готуємо іспанські булочки Ensaimadas

Смачно і просто – готуємо іспанські булочки «Ensaimadas»

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Іспанські булочки «Ensaimadas» – це неймовірно ніжний і смачний виріб острова Майорка, який готується із солодкого хліба, загортається у формі равлика і посипається цукровою пудрою. Начинки для булочок можуть бути найрізноманітнішими, від улюбленого джему до кисломолочного сиру з ягодами.

Іспанські булочки «Ensaimadas»

Іспанці люблять поласувати цією випічкою на сніданок, занурюючи їх у гарячий шоколад або каву.

Такі булочки відмінно підійдуть у якості десерту і сподобаються всій родині.

Іспанські булочки «Ensaimadas» – рецепт

Іспанські булочки «Ensaimadas»

Візьміть інгредієнти:

Для начинки візьміть інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 150 г абрикосового джему
  • 2 ст. л. цукрової пудри

Для основи вам знадобляться:

  • 1 ч. л. сухих дріжджів
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/4 склянки цукру
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 120 мл води
  • 300 г борошна

З'єднайте просіяне борошно, дріжджі, сіль і цукор. Перемішайте. Влийте теплу воду, яйце і рослинну олію. Замісіть тісто, щоб воно було еластичним і м'яким. Перекладіть його в миску, змащену маслом і накрийте харчовою плівкою. Відставте в тепле місце на годину, щоб тісто трохи піднялося.

Розімніть тісто і поділіть на 4 частини. Робочу поверхню змастіть рослинною олією. Розкачайте кожну частину в тонкий прямокутний пласт і змастіть його розм'якшеним вершковим маслом. По краю з однієї довгої сторони викладіть начинку. Заверніть тісто рулетом, а рулет загорніть у вигляді равлика.

Іспанські булочки «Ensaimadas»

Перекладіть булочки на деко, застелене пергаментним папером і змащеним олією. Відправте в духовку при 180 градусах на 20 хвилин. Готові булочки остудіть і посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте також: Що таке булочки Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття