Menu
Що таке булочки Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту

Що таке булочки Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту

Що таке Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Слово Cinnabon означає мережу пекарень, розташованих по всьому світу. За відносно недовгий час вони стали популярними, завдяки фірмовим та ароматним булочкам Сіннабон, рецепт якого не розголошується. Однак всі ми знаємо, що все таємне стає явним і рецепт булочок з корицею Сіннабон став відомим його шанувальникам. Пропонуємо вам самостійно приготувати знаменитий делікатес в домашніх умовах.
Булочки Сіннабон

Готуємо булочки Сіннабон

Вам знадобяться такі інгредієнти для тіста:

  • тепле молоко – 1 ст.

Молоко

  • яйця – 2 шт.
  • вершкове масло – 75-80 г

Масло

  • пшеничне борошно – 4,5 ст.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • цукор – півсклянки
  • сухі дріжджі швидкодіючі – 1 пакетик

Інгредієнти для начинки:

  • вершкове масло – 120 г
  • мелена кориця – 2, 5 ст. л.
  • коричневий тростинний цукор – 1 ст.

Інгредієнти на крем-глазур:

  • вершковий сир – 70-80 г

Крем-сир

  • масло вершкове – 60 г
  • цукрова пудра – 1,5 ст.
  • екстракт ванілі – 0,5 ч. л.
  • сіль – щіпка

Булочки Сіннабон

Готуємо тісто. Розведіть дріжджі в теплому молоці. Додайте розтоплене масло, цукор, яйця, просіяне борошно та сіль. Ретельно перемішайте і скатайте тісто в кулю. Потім візьміть відповідну каструлю, присипте борошном і перекладіть тісто. Накрийте харчовою плівкою і відставте в тепле місце приблизно на годину.

Готуємо начинку: з'єднайте коричневий цукор, корицю і 60 г м'якого масла. Ретельно перемішайте.

Як тільки тісто збільшиться в об'ємі в два рази – розкачайте його в прямокутник розміром 40х50 см і товщиною близько 6 см. Змастіть поверхню вершковим маслом, а потім розподіліть начинку по всій площі тісту. Заверніть його в рулет з довгою боку, а потім поділіть на зручні шматочки. Кожну булочку защіпніть з одного боку, щоб під час випікання не витік сік з начинки. Перекладіть виріб на змащене маслом деко. Відставте на півгодини, щоб вони збільшилися в об’ємі. Потім відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Тим часом приготуйте глазур. Збийте розм'якшений сир, масло, ванілін, цукрову пудру і сіль. Дістаньте булочки з духовки і трішки остудіть їх. Потім полийте готовою глазур'ю і можна подавати. Смачного!

Читайте також: Як приготувати «Пташине молоко» в домашніх умовах – рецепт смачного десерту

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття