Menu
Швидко, ароматно і дуже смачно — готуємо банановий хліб

Швидко, ароматно і дуже смачно — готуємо банановий хліб

Швидко, ароматно і дуже смачно — готуємо банановий хліб

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Банановий хліб прийшов до нас з Америки, де він вважається традиційною випічкою. З'явився такий хліб ще в далекому XIX столітті, згодом набравши велику популярність. Ми не відстаємо від тенденцій і пропонуємо вам приготувати банановий хліб самостійно.

Банановий хліб — рецепт

Банановий хліб

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 банана
  • 3 яйця
  • 100 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 100 мл рослинної олії
  • 200 г пшеничного борошна
  • 10 г розпушувача тісту
  • Вершкове масло

Вершкове масло

  • 1/8 ч. л. солі

Для початку поставте розігріватися духовку до 200 градусів. Візьміть прямокутну форму для випічки і змастіть її маслом. Зверху присипте борошном і трохи струсіть формою. Приберіть надлишки борошна. Відправте форму в холодильник.

Тим часом почистіть банани і з'єднайте з яйцями. Повинна вийти більш-менш однорідна консистенція. Потім додайте сіль, звичайний цукор, ванільний цукор і рослинну олію. Всипте просіяне борошно, розпушувач. Ретельно перемішайте інгредієнти. Головне, щоб всі інгредієнти з’єднались, не обов'язково домагатися ідеальної однорідної структури тісту.

Готове тісто перекладіть у форму і добре розрівняйте. Зверху викладіть очищений і розрізаний уздовж банан. Відправте хліб в розігріту духовку на 45 хвилин. Потім дайте охолонути в формі і тільки потім діставайте.

Готово!

Банановий хліб з насінням чіа — рецепт

Банановий хліб з насінням чіа

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 банана (3 в тісто, 1 для прикраси)
  • 200 г борошна
  • 1.5 ч. л. розпушувача
  • 0.5 ч. л. кориці
  • 3 ст. л. насіння чіа
  • 8 ст. л. рослинного олії
  • 80 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. ванільного екстракту

Поставте розігріватися духовку до 180 градусів. Візьміть три банани і перетворите його в пюре. Один разріжте вздовж.

Візьміть велику миску і з'єднайте всі сухі інгредієнти, крім цукру. В окремій ємності збийте яйця, цукор, рослинну олія, ванільний екстракт. Додайте бананове пюре і ще раз збийте. Потім з'єднайте суху і бананову суміші. Добре перемішайте лопаткою.

Візьміть форму для випічки і змастіть рослинною олією. Влийте готове тісто і викладіть часточки банана. Відправте в духовку на одну годину.

Готово!

Чиітайте також: Як спекти ідеальний хліб у домашніх умовах — цінні поради та рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

973

Як приготувати грецький салат — смачні та оригінальні рецепти

Грецький салат став колосально популярним в усьому світі.
755

Як приготувати святкову і смачну буженину — рецепти і поради

Як приготувати святкову і смачну буженину — рецепти і поради
720

Як приготувати різдвяний пиріг "Паннетоне" — незвично і смачно

Різдвяний пиріг "Паннетоне" — це традиційний міланський пиріг із солодкого дріжджового…
681

Як приготувати смачні профітролі — рецепти і поради

Як приготувати смачні профітролі — рецепти і поради
632

Від класичної до незвичайної — смачні рецепти приготування карбонари

Карбонара — одна з найпопулярніших паст у всьому світі.
618

Швидко і просто — готуємо смачні та ароматні сирні кекси

Сирні кекси — це відмінна ідея, якщо хочеться чогось солодкого, а вільного часу не так…
611

Готуємо незвичайний і смачний морквяний торт — рецепти і поради

Готуємо незвичайний і смачний морквяний торт — рецепти і поради
588

Готуємо французький десерт "Мілфей" — незвично і дуже смачно

Готуємо французький десерт "Мілфей" — незвично і дуже смачно