Menu
Що приготувати з курячими серцями — смачні рецепти

Що приготувати з курячими серцями — смачні рецепти

Що приготувати з курячими серцями — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Страви з курячих сердечок можуть бути фантастично смачними, якщо додати трохи кулінарної майстерності і небагато вільного часу. Пропонуємо деякі незвичайні рецепти, які сподобаються всій родині.

Салат з нектаринів із курячими серцями — рецепт

Салат з нектаринів із курячими серцями

Візьміть інгредієнти:

  • 200 г нектаринів
  • 160 г курячих сердець
  • 20 г кислиці
  • 30 г устричного соусу
  • 10 мл кунжутної олії
  • 10 мл чорного рисового оцту
  • 40 г червоної цибулі
  • 20 г цибулі-порей
  • 5 г зеленої цибулі
  • сіль і перець — за смаком

Очистіть курячі сердечка від судин і наріжте на дві частини. Подрібніть цибулю-порей і залийте холодною водою. Залиште на 5 хвилин.

Розігрійте оливкову олію і обсмажте курячі серця близько 5 хвилин. Наріжте невеликими шматочками нектарини і з'єднайте з устричним соусом, чорним оцтом, кунжутною олією, сіллю і цукром. Добре перемішайте масу. Розкладіть порційно по тарілках, додайте подрібнену червону цибулю, половину кислиці і викладіть зверху курячі серця. Прикрасьте цибулею-порей.

Готово!

Курячі серця в клярі — рецепт

Курячі серця в клярі

Вам знадобляться:

  • 160 г курячих сердець
  • 5 ст. л. пшеничного борошна
  • 2 ч. л. соєвого соусу
  • 1 куряче яйце
  • приправи — за смаком

Курячі серця розрізати вздовж, не дорізаючи до кінця. Відбийте з обох сторін і замочіть в соєвому соусі. Додайте приправ за смаком.

Окремо злегка збийте яйця. Обваляйте серця спочатку в борошні, потім в яйці і обсмажте на розігрітій сковороді до готовності.

Готово!

Курячі серця в сирно-йогуртовому соусі — рецепт

Курячі серця в сирно-йогуртовому соусі

Візьміть інгредієнти:

  • 400 г курячих сердець
  • 2,5 ст. л. плавленого сиру

Плавлений сир

  • 1,5 зуб. часнику
  • 2,5 ст. л. натурального йогурту
  • 1/2 гол. ріпчастої цибулі
  • 5 г петрушки
  • 1,5 ст. л. соняшникової олії
  • сіль і перець — за смаком

Подрібніть і обсмажте цибулю до м'якості. Додайте очищені серця і продовжуйте смажити на сильному вогні протягом 5 хвилин. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте, щоб випарувалася вся рідина. Додайте сіль, перець, плавлений сир і помішуйте, поки сир і серця не перетворяться в однорідну масу.

Приготуйте заправку: з'єднайте йогурт з подрібненою петрушкою і пропущеним через прес часником. Додайте в сковороду і тушкуйте ще кілька хвилин.

Готово!

Читайте також: Як смачно приготувати морепродукти і рибу на грилі — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття