Menu
Що приготувати на вечерю – 4 смачних страви з яловичини

Що приготувати на вечерю – 4 смачних страви з яловичини

Смачно, незвично і дуже ароматно – в цій статті ми розповімо, що приготувати на вечерю з яловичини.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Смачно, незвично і дуже ароматно – в цій статті ми розповімо, що приготувати на вечерю з яловичини.

Пропонуємо вам варіанти рецептів найніжнішої яловичини в поєднанні з травами, сиром, овочами або соусом, які створять незвичайний смак та урізноманітнять вашу вечерю.

Ароматна смажена яловичина з чилі – рецепт

Ароматна смажена яловичина з чилі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 500 г яловичої вирізки
  • 2 ст. л. тертого імбиру
  • 90 мл рослинної олії
  • 3 шт. червоного перцю чилі
  • 2 ст. л. подрібненого часнику
  • 1 ч. л. крупномолотого перцю чилі
  • 2 ч. л. меленої зіри
  • 2 стебла зеленої цибулі
  • 2 ст. л. саке (за бажанням)
  • сіль і перець – за смаком

Наріжте м'ясо тонкою соломкою. В окремій мисці змішайте соєвий соус, саке і половину чайної ложки солі. З'єднайте з м'ясом і залиште на 15 хвилин. Рослинну олію розігрійте у вок та обсмажте м'ясо протягом 4 хвилин. Перекладіть на тарілку. Поверніть вок на вогонь і обсмажте часник, імбир, подрібнений чилі, зіру і крупномолотий чилі близько 30 секунд. Поверніть м'ясо, додайте сіль та перець. Перемішайте і зніміть з вогню. Посипте подрібненою цибулею і можете подавати. Смачного!

Рулет з яловичини з запеченими овочами – рецепт

Рулет з яловичини з запеченими овочами

Для приготування вам знадобиться:

  • 100 г цукіні
  • 70 г цибулі-порей
  • 30 г в'ялених помідорів
  • 5 зуб. часнику
  • 3 г чебрецю
  • 760 г яловичої вирізки
  • 150 г помідорів чері
  • 300 г болгарського перцю
  • 20 г бальзамічного соусу
  • 5 г тростинного цукру
  • 3 г розмарину
  • сіль і перець – за смаком
  • 80 мл оливкової олії

Невеликими смужками наріжте цукіні, подрібніть часник, в'ялені томати, листя чебрецю і розмарину.

Приготуйте заправку: змішайте 2 ст. л. оливкової олії, часник, в'ялені томати і чебрець.

Зробіть з яловичини пласт товщиною 0,5 см: надріжте край шматка м'яса і сформуйте пласт, акуратно підрізаючи шматок, немов розгортаючи рулет. Зверху викладіть цукіні, заправку, додайте сіль і перець та загорніть рулет. Обв’яжіть шпагатом.

Обсмажте рулет на оливковій олії з усіх боків до золотистого кольору.

Болгарський перець наріжте навпіл, а цибулю-порей – кільцями. Застеліть деко пергаментним папером і перекладіть овочі: помідори чері, болгарський перець, цибулю-порей. Потім змішайте 3 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, цукор, бальзамічний соус, розмарин і полийте цією сумішшю овочі. Перекладіть до них рулет і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Готове м'ясо наріжте і подавайте з овочами. Смачного!

Яловичі котлети з сиром, базиліком і каперсами – рецепт

Яловиче котлети з сиром, базиліком і каперсами

Вам знадобиться:

  • 300 г яловичого фаршу
  • 100 г моцарели

Моцарела

  • 20 каперсів
  • 1 яйце
  • 1 пучок свіжого базиліка
  • сіль і перець – за смаком
  • оливкова олія – ​​за смаком

Моцрелу наріжте на кубики, а базилік – великими шматками. Змішайте фарш з яйцем, базиліком і приправами. Сформуйте кілька котлет і втисніть в них кубики моцарели та каперси, щоб вони опинилися всередині. Обсмажте котлети з обох боків до золотистого кольору. Готово!

Яловичина запечена в духовці з соусом – рецепт

Яловичина запечена в духовці з соусом

Візьміть інгредієнти:

  • 1 кг яловичини
  • 1 ч. л. гірчичного порошку (або ж 2 ч. л. зернової гірчиці)
  • 1 лавровий лист
  • борошно (приблизно чайна ложка)
  • 1 цибуля
  • 2 зуб. часнику
  • 0,5 кг моркви
  • сіль і перець – за смаком
  • чебрець і розмарин

Для соусу:

  • 1 ст. м'ясного бульйону
  • 1 чт. л. кукурудзяної муки
  • 25 г вершкового масла

Сливочное масло

Наріжте цибулю соломкою, а часник добре подрібніть. Моркву розріжте уздовж на дві частини. Змішайте гірчицю з борошном і змастіть м'ясо з усіх боків. На деко для запікання покладіть моркву, цибулю, пряні трави, а зверху викладіть яловичину. Відправляйте в розігріту до 240 градусів духовку на 20 хвилин. Потім викладіть м'ясо з овочами на тарілку і накрийте фольгою. Тим часом обсмажте борошно на вершковому маслі і додайте трохи юшки з дека. Перемішайте, дайте закипіти і полийте цим соусом яловичину. Смачного!

Читайте також: Готуємо м'ясо як шеф-кухар: курка, яловичина та ягнятина з моцарелою

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття