Menu
Що приготувати на вечерю — незвичайні і смачні страви з індички

Що приготувати на вечерю — незвичайні і смачні страви з індички

Ці чудові рецепти допоможуть вам приготувати неймовірну вечеря.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ці чудові рецепти допоможуть вам приготувати неймовірну вечерю. До того ж, м'ясо індички одне із найбільш корисних серед усіх видів м'яса птиці. Більш того, ці рецепти не тільки смачні, але і корисні, якщо ви дотримуєтеся правильного харчування.

Соковите філе індички в духовці — рецепт

Соковите філе індички в духовці

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • Філе (або грудка) індички
  • Спеції для птиці (каррі, паприка, базилік, чебрець)
  • Кефір 2,5%

Кефір

  • Сіль, перець — за смаком

Добре промийте філе індички і просушіть за допомогою паперових рушників. Натріть спеціями. Потім перекладіть в глибоку тарілку і залийте кефіром. Залиште м'ясо на пів години. Після цього загорніть індичку в фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Готово!

Запіканка з індички і сиру — рецепт

Запіканка з індички і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 скибочки м'яса індички
  • 2 помідори
  • 4 скибочки хліба
  • 100 г тертого твердого сиру

Твердый сир

  • 1 пучок свіжого чебрецю
  • 8 гілочок зеленої цибулі
  • 1 зуб. часнику
  • Вершкове масло

Добре промийте та висушіть м'ясо. Натріть його спеціями з обох сторін. Потім розігрійте сковороду з вершковим маслом і обсмажте індичку. Тим часом відправте скибочки хліба в тостер або обсмажте на сухій сковороді.

Візьміть готове м'ясо і наріжте шматочками. Перекладіть на тост. Помідори наріжте соломкою і відправте до індички. Посипте зверху сиром і відправте страву в розігріту до 180 градусів на 5 хвилин. Прикрасьте цибулею і подавайте до столу.

Смачного!

Фрікасе з індички в екзотичному соусі — рецепт

Фрікасе з індички в екзотичному соусі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 філе індички
  • 3 цибулі-порею
  • 1/2 л білого вина
  • 1/3 зеленого болгарського перцю
  • 1/2 червоного болгарського перцю
  • 125 мл вершків

Вершки

  • 2 червоні цибулини
  • 2 ч. л. порошку каррі
  • 1 яйце
  • Оливкова олія
  • Сіль і перець — за смаком

Промийте і просушіть м'ясо. Наріжте його невеликими шматочками. Розігрійте оливкову олію у глибокій сковороді. Потім обсмажте м'ясо на сильному вогні. Перекладіть індичку на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Подрібніть і обсмажте овочі. Додайте до них індичку, вино, сіль, перець і карі. Потім продовжуйте тушкувати протягом 45 хвилин.

В окремій ємності з'єднайте яйця, сир, вершки і додайте до м'яса з овочами. Готуйте ще 5 хвилин. Відваріть рис і подавайте індичку з гарніром.

Смачного!

Більше смачних рецепів з індичкою - у статті Як смачно приготувати індичку – рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття