Menu
Що приготувати з тріски — смачні рецепти

Що приготувати з тріски — смачні рецепти

Що приготувати з тріски — смачні рецепти

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Страви з тріски мають відмінний смак і харчову цінність. У трісці міститься набагато більше мікроелементів, ніж в іншій рибі. Більш того, вона цінна невеликим вмістом жиру і відсутністю дрібних кісток. Прекрасний варіант для тих, хто стежить за фігурою.

Тріска на пару із зеленою квасолею і соусом песто — рецепт

Тріска на пару із зеленою квасолею і соусом песто

Візьміть інгредієнти:

  • 450 г зеленої квасолі
  • 170 г подрібненої цибулі-шалот
  • 550 г філе тріски
  • 300 мл овочевого бульйону
  • 60 г соусу песто
  • сіль і перець — за смаком
  • оливкова олія
  • скибочки лимона — для подачі

Розігрійте оливкову олію в сковороді і обсмажите цибулю-шалот із зеленою квасолею, постійно помішуючи.

Розділіть філе тріски на 4 порції, посоліть і поперчіть їх. Викладіть в сковороду до цибулі і квасолі на сильний вогонь. Влийте бульйон і тушкуйте до готовності риби.

Готову тріску з квасолею розкладіть по тарілках, а до бульйону додайте соус песто. Зменшіть вогонь і продовжуйте готувати протягом 5 хвилин. Отриманим соусом полийте рибу. Прикрасьте скибочками лимону і подавайте до столу.

Смачного!

Тріска по-грецьки — рецепт

Тріска по-грецьки

Візьміть інгредієнти:

  • 600 г тріски
  • 50 г подрібненої петрушки
  • 65 г борошна
  • 4 зуб. подрібненого часнику
  • 5 ст. л. соку лимона
  • 5 ст. л. оливкового масла
  • 2 ч. л. майорану
  • сіль і перець — за смаком

Візьміть невелику миску і з'єднайте оливкову олію, лимонний сік, майоран, борошно, сіль і перець. В отриманій суміші обмокніть тріску і викладіть на застелене фольгою деко. Посипте часником.

Відправте рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Перед подачею присипте петрушкою.

Смачного!

Соковита тріска в томатах з прянощами — рецепт

Соковита тріска в томатах з прянощами

Візьміть інгредієнти:

  • 500 г філе тріски
  • 1,5 ст. л. оливкової олії
  • 1 нарізана кружечками цибуля
  • 350 г томатів у власному соку
  • 1 ч. л. чебрецю
  • 1 ч. л. розмарину
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • 2 ст. л. подрібненої свіжої кінзи
  • сіль і перець — за смаком

Обсмажте цибулю в сковороді. Додайте помідори разом з соком, цукор, приправи, сіль, перець і доведіть масу до кипіння. Потім поставте маленький вогонь і покладіть в сковороду філе тріски. Продовжуйте готувати рибу протягом 15 хвилин.

Подавайте блюдо до столу, присипавши кінзою.

Смачного!

Діп-соус з солоної тріски — рецепт

Дип-соус з солоної тріски

Візьміть інгредієнти:

  • 350 гр. солоної тріски, переважно філе
  • 2 ст. молока

Молоко

  • 1 ст. вершків

Сливки

  • 2 середньої картоплі, очистити і розрізати навпіл
  • 2/3 ст. оливкової олії
  • 4 зуб. часнику, нарізати тонкими скибочками
  • 2 маленькі гілочки чебрецю
  • 4 цільні гвоздики
  • 1 ст. л. свіжого лимонного соку
  • мелений перець

Залийте рибу водою і залиште на 24 годину, при цьому змінивши воду 4 рази. Потім залийте холодною водою і доведіть рибу до кипіння. Повторіть процедуру ще раз зі свіжою водою. На третій раз злийте воду і додайте молоко та вершки. Знову доведіть до кипіння, поки риба не почне розвалюватися. Відставте 1/2 ст. молочної суміші, а решту рідини злийте. Розділіть філе на волокна.

Відваріть картоплю. Трохи охолодіть, потім слід потовкти.

З'єднайте в сотейнику оливкову олію, часник, чебрець, гвоздику і готуйте протягом 5 хвилин. Процідіть олію через сито і дайте охолонути.

За допомогою кухонного комбайна подрібніть тріску, половину пряної олії, молочну суміш, що залишилася, лимонний сік і 1/2 ст. гарячої води. Потім додайте картоплю, пряну олію, що залишилась, перець і перемішайте.

Готово!

Читайте також: Як приготувати фаршировані кальмари — поради і рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1632

Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.
1155

Готуємо лазанью з баклажанами — 3 неперевершених рецепти

Ці рецепти — ідеальний варіант для любителів баклажанів.
1117

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і…
1028

Зміцнюємо імунітет — готуємо смачні вітамінні салати

Щоб підтримувати імунітет в порядку — пропонуємо кілька простих, корисних вітамінних…
977

Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.
706

Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і…
627

Як спекти гарбузовий рулет з сиром та шпинатом — смачно, просто та оригінально

Смачно, просто і оригінально — готуємо гарбузовий рулет з сиром та шпинатом
458

У чому користь брусниці і що з нею приготувати — рецепти і поради

Однією з найбільш корисний ягід по праву можна вважати саме брусницю.