Menu
Неймовірно смачно, ароматно і оригінально — готуємо неперевершені булочки Сіннабон

Неймовірно смачно, ароматно і оригінально — готуємо неперевершені булочки Сіннабон

Булочки Сіннабон — це випічка, яка користується великою популярністю у всьому світі.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Булочки Сіннабон — це випічка, яка користується великою популярністю у всьому світі. Адже складно пройти повз цієї смакоти, які так і вабить своїм ароматом. А щоб урізноманітнити їх і без того ідеальний смак, пропонуємо незвичайні рецепти таких булочок.

Сіннабони з малиною — рецепт

Сіннабони з малиною

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 350 г борошна
  • 2 ч. л. дріжджів
  • 50 г цукру
  • 1 яйце
  • 210 мл молока

Молоко

  • 80 г вершкового масла
  • Дрібка солі

Для начинки вам знадобиться:

  • 100 г вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 70 мл вершків від 30%
  • 50 г цукрової пудри
  • Ванільний екстракт

Для приготування глазурі візьміть:

  • 100 г вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла
  • 70 мл вершків від 30%
  • 50 г цукрової пудри
  • Ванільний екстракт

Готовим тісто. Всі сухі інгредієнти перекладіть у велику ємність і перемішайте з допомогою вінчика. Потім розтопіть вершкове масло і з'єднайте з молоком і яйцем. Додайте в ємність і замісіть тісто. Воно повинно стати максимально однорідним. Після цього залиште тісто в теплому місці на кілька годин. Воно збільшиться в розмірі.

Викладіть тісто на робочу поверхню і розкачайте в тонкий пласт. Його товщина повинна становити 2-3 мм. По всій поверхні розподіліть джем, корицю і цукор. Потім заверніть тісто рулетиком. Наріжте на невеликі порції і викладіть на деко для запікання так, щоб вони не торкалися один до одного. Залиште на деякий час, щоб вони трохи підійшли. Потім відправте в духовку при 180 градусах.

Тим часом приготуйте глазур. Для цього Перемістіть всі інгредієнти в ємність і збийте за допомогою міксера. Готовою глазур'ю змастіть теплі сіннабони.

Смачного!

Гарбузовий сіннабон — рецепт

Гарбузовий сіннабон

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 375 мл молока
  • 125 мл рослинної олії
  • 100 г цукру
  • 6 г сухих дріжджів
  • 250 г гарбузового пюре
  • 800 г борошна
  • 1 ч. л. рідкого меду
  • 0,5 ч. л. солі

Для начинки візьміть інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 3 ст. л. кориці

Для глазурі вам знадобляться:

  • 150 г кисломолочного сиру

кисломолочний сир

  • 100 г цукрової пудри
  • 2 ст. л. м'якого вершкового масла
  • 1 ст. л. лимонного соку

В першу чергу почистіть і наріжте на невеликі шматочки гарбуз. Перекладіть її в фольгу і ретельно загорніть. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 45-60 хвилин. Потім перемістіть в блендер і подрібніть до однорідної консистенції.

Приготуємо опару. Для цього з'єднаєте з молоком дріжджі, сіль, 1 ст. л. цукру і 4 ст. л. борошна. Відправте в тепле місце на 20 хвилин. Потім змішайте готову опару з рослинною олією, цукром, що залишився, медом і гарбузовим пюре. Всипте борошно і замісіть тісто. Готове тісто відправте в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.

Перекладіть тісто на робочу поверхню і розділити на дві частини. Кожну з них розкачайте в тонкий прямокутник. Візьміть вершкове масло кімнатної температури і змастіть поверхню тіста. Посипте корицею і цукром. Скрутіть в рулет. Потім наріжте його порційними шматочками і викладіть у форму. Дайте трохи настоятися і відправте в духовку при 180 градусах на 35 хвилин.

Тим часом готовим глазур. За допомогою міксера збийте кисломолочний сир з вершковим маслом. Додайте лимонний сік, цукрову пудру і продовжуйте збивати ще 1-2 хвилини. Готово!

Змастіть сіннабони глазур'ю і подавайте до столу.

Смачного!

Більше цікавих рецептів читайте в статті: Що таке булочки Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття