Menu
Як приготувати смачний і ситний гуляш — рецепти і поради

Як приготувати смачний і ситний гуляш — рецепти і поради

Гуляш — це смачна і універсальна страва, яка підходить абсолютно до будь-якого гарніру.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Гуляш — це смачна і універсальна страва, яка підходить абсолютно до будь-якого гарніру. Приготувати його можна за лічені хвилини, а результат сподобається всій родині.

Гуляш зі свинини — рецепт

Гуляш зі свинини

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 0,5 кг свинини
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 ст. л. борошна
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • 5-6 шт. чорного перцю горошком
  • 2 лаврові листки
  • 2 ч. л. солі
  • Чорний мелений перець — за смаком

М'ясо слід промити, обсушити за допомогою паперових рушників і нарізати невеликими шматочками.

Розігрійте в сковороді рослинну олію і викладіть свинину. Обсмажте її на великому вогні близько 5 хвилин, час від часу помішуючи. Додайте подрібнену цибулю і продовжуйте обсмажувати протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Потім додайте обидва види перцю, сіль, борошно, добре перемішайте і смажте протягом 3 хвилин. Після цього додайте томатну пасту і знову перемішайте.

Додайте лавровий лист, дві склянки води або м'ясного бульйону. Потім накрийте кришкою і тушкуйте протягом пів години.

Готовий гуляш приправте зеленню і подавайте до столу з будь-яким гарніром.

Смачного!

Гуляш зі свинини зі сметаною — рецепт

Гуляш зі свинини зі сметаною

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 700 г м'яса
  • 100 г сметани

Сметана

  • 2 цибулини
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. томатного соусу або пасти
  • Дрібка солі
  • Щіпка спецій
  • 1 ст. л. рослинної олії

Промийте м'ясо і обсушити за допомогою паперових рушників. Потім наріжте його невеликими шматочками і обсмажте на олії, поки не утвориться скоринка. Після цього додайте до м'яса подрібнену цибулю і продовжуйте готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи суміш.

В окремій ємності з'єднайте сметану з томатним соусом. Додайте сіль, перець і приправи за смаком.

У сковороду з м'ясом додайте борошно і акуратно перемішайте. Потім влийте соус, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте до м'якості.

Готово!

Гуляш з грибами і м'ясом — рецепт

Гуляш з грибами і м'ясом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 400 г свинячої вирізки
  • 300 г грибів
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3 зуб. часнику
  • 400 г помідорів
  • 100 г сметани
  • 2 ст. л. паприки
  • 1,5 ч. л. солі
  • 3 щіпки чорного перцю
  • 1 ст. л. борошна
  • 3 ст. л. рослинної олії

М'ясо промийте, очистіть від плівки і наріжте невеликими шматочками. Потім обсмажте його на рослинній олії до рум'яної скоринки.

Подрібніть цибулю і гриби. Приберіть м'ясо зі сковороди і обсмажте гриби та окремо цибулю з подрібненим часником, паприкою і борошном. Готуйте буквально хвилину. Потім додайте подрібнені за допомогою блендера помідори, влийте пів склянки води і продовжуйте варити суміш протягом 5 хвилин. Після цього викладіть в сковороду м'ясо, гриби, сіль і перець. Перемішайте гуляш і тушкуйте протягом 15 хвилин.

Готово!

Читайте також: Що приготувати на вечерю — незвичайні і смачні страви з індички

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття