Menu
Готуємо страву в'єтнамської кухні – апетитний рецепт булочок Бань Бао

Готуємо страву в'єтнамської кухні – апетитний рецепт булочок Бань Бао

Готуємо страву в'єтнамської кухні – апетитний рецепт булочок Бань Бао

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Булочки Бань Бао – це красива і смачна страва з м'ясною начинкою і яйцем. У В'єтнамі ці булочки вважаються місцевим фастфудом і користуються великою популярністю. Пропонуємо вам приготувати таку незвичайну страву самостійно і порадувати своїх близьких.

Готуємо в'єтнамські булочки Бань Бао – рецепт

апетитний рецепт булочок Бань Бао

Для приготування тіста вам знадобиться:

  • 200 г борошна
  • 130 мл теплого молока

Молоко Яготинський

  • 30 г цукру
  • 20 мл рослинної олії
  • 4 г сухих дріжджів
  • дрібка солі

Для приготування начинки візьміть інгредієнти:

  • 200 г свинячого фаршу
  • 12 перепелиних яєць
  • 4 невеликих цибулин
  • мисливська ковбаска
  • 10 г сухих грибів шіїтаке
  • 1 зуб. часнику
  • 1 ст. л. кунжутна олія
  • сіль і перець – за смаком

Перший етап – приготування тіста.

Для цього візьміть тепле молоко і додайте трохи цукру, 70 г борошна і дріжджі. Добре перемішайте і відправте в тепле місце на пів години, щоб тісто підійшло. Потім додайте цукор, що залишився, сіль, рослинну олію і борошно з розпушувачем. Вимішуйте тісто близько 10 хвилин, щоб воно вийшло досить щільним. Перекладіть його в миску, накрийте рушником або плівкою і залиште в теплому місці на годину.

Другий етап – приготування начинки.

Замочіть гриби в холодній воді, а потім подрібніть. Цибулю також дрібно наріжте. Додати в фарш гриби, цибулю, подрібнений часник, кунжутну олію, устричний соус, куркуму, сіль і перець. Ретельно перемішайте. Відваріть і очистіть яйця. Наріжте мисливську ковбаску тонкими кружечками.

Третій етап – збираємо булочки Бань Бао.

збираємо булочки Бань Бао

Розділіть тісто на 6 частин і розкачайте кожну з них в круг. Покладіть в центр м'ясну начинку, зверху два яйця, а навколо них – ковбаску. Защипніть по типу хінкалі. Перекладіть булочки на пергаментний папір, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин. Потім готуйте на пару (в пароварці або в спеціальному вкладиші в мультиварці) протягом 20 хвилин.

Готово!

Читайте також: Що таке булочки Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття