Menu
Готуємо грушеві пироги — рецепти і поради

Готуємо грушеві пироги — рецепти і поради

Готуємо грушеві пироги — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Грушевий пиріг — відмінний привід зібратися затишним вечором за чашкою ароматного чаю. Тим більше, цей десерт має насичений і вишуканий смак, а також стане прекрасним доповненням до будь-якого столу.

Грушевий пиріг з кардамоном — рецепт

Грушевий пиріг з кардамоном

Візьміть інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 чашка цукру
  • 1/2 чашки борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1 ч. л. меленого кардамону
  • 2 яйця
  • 1 чашка сметани

сметана

  • 2 груші

За допомогою міксера змішайте до пишності цукор і масло. В окремій мисці перемішайте до однорідності яйця і сметану. Потім акуратно з'єднайте її з масляною сумішшю. Додайте борошно, розпушувач, соду і кардамон і також акуратно перемішайте.

Візьміть форму діаметром 23 см і застеліть пергаментним папером. Вилийте тісто і розкладіть груші, порізані на тонкі скибочки. Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.

Смачного!

Грушевий пиріг з шоколадом — рецепт

Грушевий пиріг з шоколадом

Візьміть інгредієнти:

  • 4 груші
  • 200 г пшеничного борошна
  • 150 г цукру
  • 150 г молока

Молоко

  • 80 г вершкового масла
  • 100 г гіркого шоколаду
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 2 яйця

Відокремте жовтки від білків. Перші змішайте з цукром, а другі добре збийте.

Збийте вершкове масло і акуратно додайте жовтки з цукром, молоко, борошно з розпушувачем. Потім вмішати білки і розділіть тісто на дві частини. В одну з них додайте тертий шоколад і ретельно перемішайте.

Форму для випічки змастіть масло і вилийте шоколадне тісто. Потім викладіть 2/3 частини всіх груш, нарізані на тонкі скибочки, і вилийте іншу частину тесту. Викладіть залишилися груші і духовку при 190 градусах на 40 хвилин.

Дайте пирогу відпочити півтори години і посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте також: Що таке ачма і як її приготувати — рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття