-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Цей ніжний, кисло-солодкий пиріг — відмінний варіант для домашньої випічки.
Пропонуємо вам кілька смачних рецептів, які ви обов'язково додасте в свою кулінарну скарбничку.
Чорничний відкритий пиріг — рецепт
Візьміть інгредієнти для тіста:
- 50 г мигдальної олії
- 3 ст. л. кокосової олії
- 50 г кленового сиропу
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 ч. л. екстракту ванілі
- 65 г кокосового борошна
- 1/2 ч. л. харчової соди
- 1/4 ч. л. солі
- цедра 1 лимона
Для начинки:
- 3 чашки чорниці
- 1 ст. л. лимонного соку
- 2 ст. л. кокосового цукру
- 1 ст. л. крохмаль
Промийте і просушіть чорницю. Перекладіть її в каструлю і поставте на плиту. Додайте лимонний сік, цукор і крохмаль. Добре перемішайте і доведіть масу до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть, поки вона не загусне. Після чого, дайте начинці охолонути.
Готуємо тісто. Візьміть велику миску і з'єднайте всі сухі інгредієнти, окрім цукру.
За допомогою міксера збийте мигдалеву та кокосову олію, кленовий сироп, лимонний сік і цедру, ванільний екстракт і цукор. З'єднайте отриману масу з сухими інгредієнтами і ретельно перемішайте до розсипчастої структури.
Застелите форму для випічки пергаментним папером і викладіть на дно 2/3 тісту. Тісто, що залишилося, помістіть ненадовго в холодильник. Форму з тістом відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Потім дістаньте корж і рівномірно викладіть начинку. Дістаньте охолоджене тісто, розкришіть його і висипте поверх начинки.
Відправте випікатися ще на 25 хвилин. Потім дістаньте з духовку і дайте охолонути.
Смачного!
Фінський чорничний пиріг — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 150 г вершкового масла
- 2 яйця
- 200 г пшеничного борошна
- 200 г цукрової пудри
- 1 ч. л. пекарського порошка
- 400 г чорниці
- 250 г сметани
- 1 ч. л. ванільного есенції або ванільний екстракту
За допомогою блендера збийте вершкове масло і 150 грам цукрової пудри. Додайте яйце і просіяне борошно з пекарським порошком. Добре перемішайте масу.
Візьміть форму для випічки і викладіть тісто на дно і стінки. Відправте в розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
Тим часом збийте сметану, 50 грам цукрової пудри і ванільну есенцію до однорідної консистенції. Додайте яйце і знову збийте. Потім акуратно перемішайте з чорницею. Викладіть начинку на остиглий корж і відправте в духовку на пів години. Після чого, дайте пирогу охолонути у вимкненій духовці.
Смачного!
Більше цікавих рецептів - в статті Як швидко спекти чорничний пиріг — прості рецепти смачної випічки
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття