Масова частка вологи, не більше 4%
Масова частка жиру, не менше 1,25%
Масова частка білка, не менше 34%
Чистота max Диск В
Масова частка лактози, не менше 45%-55%
Кислотність, не більше 18,0°Т
Індекс розчинності сирого осаду, не більше, см3 0,4
Бактеріальна забрудненість 50,000 на г Мах
Бактерії групи кишкових паличок в 0,1г продукту відсутні в 0,1 г
Сальмонела відсутні в 25 г
Антибіотики відсутні
Вміст радіонуклідів не повинен перевищувати допустимих рівнів
Колір білий з кремовим відтінком

Пакування

В 4-х шарові паперові мішки з поліетиленовим мішком-вкладишем всередині з термозварювальною запайкою.

Упаковка Мішок
Маса нетто 25 кг

Аналогічні продукти