16 грудня 2019

ТДВ «Баштанський сирзавод» запускає виробництво найпопулярнішого йогурту у світі — «Грецького» — з жирністю 2,5%. Його виготовлятимуть із натурального молока та відповідної заквашувальної культури.

«При виробництві грецького йогурту ТМ „Яготинське“ технологи підприємства використовують спеціальні сквашувальні культури, штами яких отримані з банку культур Афінського аграрного університету. Йогурт, який виробляється за допомогою цих сквашувальни культур, має аромат, смак і консистенцію традиційні для справжнього грецького йогурту», — відзначила технолог ГК «Молочний альянс» Наталя Васильєва.

Грецький йогурт став найпопулярнішим в світі кисломолочним продуктом завдяки його високим органолептичним характеристикам. Цей йогурт є багатофункціональним. Його, наприклад, можна використовуватись як самостійний продукт, як наповнювач у виготовленні десертів, а також у якості заправки для салатів.

«Грецький» йогурт ТМ «Яготинський» має щільну консистенцію та м’який вершковий смак. Випускатиметься він у стакані обсягом 300 грамів.

Нагадаємо, в своїй лінійці ТМ «Яготинське» має ще питний йогурт «Класичний» 1,5% жиру, йогурт «Турецький» 10% жиру, а також питні йогурти з ароматом, полуниці, персика, вишні та червоної смородини 1,5% жиру.