6 липня 2013

6 липня 2013 р. відбулася перша екскурсія на завод дитячого харчування «Яготинське для дітей».

Не пройшло й року з моменту відкриття заводу, а його двері вже гостинно відчинилися перед допитливими відвідувачами. Гостями заводу були молоді мами — найбільш вимогливі поціновувачі дитячої молочної продукції.

Від станції м. Харківська на комфортабельному мікроавтобусі екскурсанти відбули у подорож у країну ТМ «Яготинське для дітей». Знайомство із заводом почалося з приємних несподіванок — гості могли перетворитися в сонечко у фотостенді «Яготинське для дітей», а бадьорості їм додав легкий кофе-брейк.

Огляд заводу мами почали разом з екскурсоводом Марією, яка є також досвідченою мамою двох діточок і лояльним споживачем продукції «Яготинське для дітей».

Перше, що Марія розповіла екскурсантам — відомості про створення заводу «Яготинське для дітей». Унікальний для України окремий спеціалізований завод з виробництва дитячого молочного харчування був побудований «з нуля» у рекордно короткий термін — рівно за 1 рік. А розташування підприємства в екологічно чистому районі, поряд з територією Згурівского дендропарку, говорить саме за себе.

У холі заводу гості змогли ближче познайомитися із добре відомим їм експонатом — книгою з рекламного ролика «Яготинське для дітей». Виготовлена вручну в єдиному екземплярі, книга стала об’єктом мрій багатьох дітей України. Відтепер вона зберігатиметься на заводі, де її зможуть побачити відвідувачі під час екскурсій.

На заводі дитячого харчування діють суворі правила техніки безпеки, з якими гостей ознайомив під час інструктажу інженер з техніки безпеки Олексій Кобець. Дотримуючись їх, екскурсанти надягли одноразовий одяг і продезинфікували руки, адже без подібних запобіжних заходів у виробничі приміщення підприємства нікого не пускають. Також гостям видали аудіопристрої, за допомогою яких вони могли почути кожне слово екскурсовода в шумних цехах.

Екскурсанти змогли побувати у всіх цехах «Яготинського для дітей» — починаючи від прийомного відділення для молока й закінчуючи фасувальним цехом і складом готової продукції. Повністю весь цикл створення дитячого харчування пройшов перед очима гостей. Вони довідалися, що дитяча продукція виготовляється з фермерського сертифікованого молока високої якості з додаванням найякісніших заквасок європейських виробників, натуральних фруктових, овочевих і ягідних наповнювачів, вирощених в екологічно чистих районах України. При виробництві не використовуються консерванти, синтетичні барвники й цукор. Продукти з наповнювачами ТМ «Яготинське для дітей» у якості подсолоджувача містять винятково натуральну фруктозу.

Особливу увагу екскурсовод приділила питанню якості продукції — при виробництві дитячого харчування завод «Яготинське для дітей» дотримується українських і міжнародних стандартів, використовує передові технологічні досягнення, щоб виготовити корисну й смачну молочну продукцію з натурального коров’ячого молока.

По ходу екскурсії у відвідувачів виникало чимало питань, на які вони одержали компетентні відповіді від директора заводу Сергія Косяченко, бренд-менеджера торгової марки «Яготинське для дітей» Євгенії Плясової, завідуючої виробництвом Валентини Довгої і завідуючої лабораторією Людмили Бардакової. Бесіда продовжилася й після екскурсії, під час дегустації продукції «Яготинське для дітей».

Усі гості одержали пам’ятні подарунки.

Екскурсанти залишилися дуже задоволені поїздкою та екскурсією. Сонячна погода того дня відповідала відмінному настрою гостей заводу. Батьки змогли переконатися, що завод «Яготинське для дітей» дбає про здоров’я їхніх дітей, випускаючи для підростаючого покоління українців натуральні якісні молочні продукти за доступними цінами.