5 лютого 2015

Натуральні смачні та дуже корисні йогурти ТМ «Славія» відтепер можна придбати в упаковці масою 900 г. Баштанський сирзавод, керуючись численними проханнями споживачів, розпочав випуск йогуртів з наповнювачами «Персик» та «Полуниця» у великій і економічній упаковці.

Сам по собі йогурт — це корисний молочнокислий продукт, адже в результаті діяльності мікроорганізмів, які беруть участь у виробництві йогурту, цей продукт містить більше вітамінів, А, В3 та В12, ніж саме молоко.

Йогурти від ТМ «Славія» виготовлені з натурального коров’ячого молока та фруктів, без додавання антибіотиків та штучних барвників. Сировина, що використовується для приготування усієї продукції ТМ «Славія» відповідає вимогам діючих державних стандартів якості та санітарних правил.

Продукція ТМ «Славія» характеризується двома важливими ознаками — технологічністю та природністю і поєднує в собі всі найкращі традиції молочного виробництва та силу природи. Саме тому продукція Баштанського сирзаводу вже кілька десятиліть користується незмінним попитом як в Україні, так і за кордоном.