18 вересня 2019

ТМ «Яготинське» розширює свій асортимент в лінійці кисломолочних сирів. ТДВ «Яготинський маслозавод» запровадив виробництво кисломолочного продукту в новій упаковці — стабілопак, яка на сьогоднішній день є популярною та зручною, як серед виробників молочних продуктів, так і серед споживачів. В першу чергу, через її зручність та економічність. В упаковці стабілопак під ТМ «Яготинське», масою 350 грамів, випускатимуться два види кисломолочних сирів — 5% та 9,5% жиру.

Сир кисломолочний 5% жиру
Сир кисломолочний 9,5% жиру

Головною ж відмінністю цього кисломолочного сиру від інших сирів, які виробляє Яготинський маслозавод, є структура та розмір «сирного зерна». Так, в упаковці стабілопак споживач отримає крупнозернистий кисломолочний сир з більш ніжною та лагіднішою структурою.

Сир кисломолочний «Яготинський» в упаковці стабілопак, як і інша продукція бренду, виробляється із високоякісного коров’ячого молока. В його складі немає рослинних жирів, консервантів та стабілізаторів. Він має чистий кисломолочний смак та аромат. Його можна вживати як окрему страву, так і використовувати продукт для приготування смачних десертів, млинців, вареників, тощо.