1 грудня 2020

Добре відомий дитячий молочний бренд «Яготинське для дітей» запускає виробництво лінійки безлактозної кисломолочної продукції для дітей віком від 6 та від 8 місяців — сир кисломолочний 5% жиру, йогурт 3% жиру та кефір 3,2% жиру.

«Безлактозна кисломолочна продукція ТМ „Яготинське для дітей“ виготовляється із молока „екстра“ гатунку. Технологічний процес виробництва включає в себе бактофуговання та високотемпературну обробку молока. За рахунок розщеплення лактози на глюкозу і галактозу продукт має солодкий присмак і зберігає всю користь натурального кисломолочного продукту», — розповідає директор Філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Ігор Приліпко.

Слід зазначити, що фермент, який додається для розщеплення лактози, має дозвіл для використання у виробництві дитячого харчування. Якість безлактозної кисломолочної продукції ТМ «Яготинське для дітей» підтверджена протоколом підтвердження відсутності лактози, Науковим звітом про дослідження безпечності продукції та Висновками державної санітарно-епідеміологічної експертизи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Сирок кисломолочний безлактозний «Яготинське для дітей» випускається в пластикових стаканах по 100 г. Продукт призначений для харчування й прикорму діточок, які мають непереносимість лактози, віком від 6 місяців. Кефір та йогурт випускаються у фірмовій скляній пляшечці об’ємом 200 грамів і рекомендовані для харчування та у якості прикорму малюкам, які мають непереносимість лактози, віком від 8 місяців.

Нагадаємо, в продуктовому портфелі бренду «Яготинське для дітей» також є молоко ультрапастеризоване безлактозне 3,2% жиру для дітей від 9 місяців, а також молоко ультрапастеризоване безлактозне 2,5% жиру для дітей від 2 років. Продукт випускається у зручній упаковці Tetra Pak та має довготривалий термін зберігання — 90 діб.