30 травня 2025

«Яготинське» представляє дві новинки, що стануть незамінними помічниками кулінарів: ультрапастеризовані вершки 33% та 20% жиру.

«Для нас головне — якість. Ми створили вершки, які стануть ідеальною основою для ваших кулінарних творінь, задовольняючи потреби як знаних шеф-кухарів, так і тих, хто лише відкриває світ кулінарії вдома», — зауважила Наталя Васильєва, головний технолог Групи компаній «Молочний альянс».

Нові вершки ТМ «Яготинські» 33% жиру — це мрія кожного кондитера! Вони ідеально підходять для приготування пишних кремів, ніжних мусів, вишуканих десертів та тортів. А також стануть чудовою основою в шоколадному ганаші, додадуть ніжності панакоті, тирамісу або стануть ключовим інгредієнтом у фруктових салатах та морозиві. Завдяки високому вмісту жиру, вершки чудово збиваються, створюючи стабільну та повітряну структуру, яка чудово тримає форму.

А для тих, хто любить готувати смачні та ситні страви, створили вершки 20% жиру. Вони стануть чудовим доповненням до соусів, супів-пюре, омлетів, пасти та інших гарячих страв.

З їхньою допомогою ви зможете приготувати оксамитові вершкові соуси для пасти, м'яса чи риби. Додавати їх до супів-пюре (гарбузового, грибного, броколі), щоб надати їм ніжності та насиченості. Ці вершки ідеальні для омлетів, запіканок, чудово підійдуть для приготування жульєнів, ризотто. Головна їхня перевага — стабільність при нагріванні. Вершки «Яготинські» не згорнуться і збережуть ідеально однорідну структуру під час приготування, надаючи стравам ніжний вершковий смак та апетитний вигляд.

Обидва види вершків ультрапастеризовані, виготовлені з добірного молока. Придбати їх можна в асептичному пакованні Tetra Gemina, яке надійно зберігає властивості продукту. Вершки представлені у двох зручних форматах: 950 г і 500 г. Обирайте необхідний і додавайте до своїх страв!