21 січня 2014

ПАТ «Баштанський сирзавод», продукція якого відома під торговою маркою «Славія», у грудні 2013 року відсвяткував свій 40-й день народження. Баштанський сирзавод є одним з основних гравців сирного ринку України і має високу репутацію виробника якісної молочної продукції. За цей час майстрами заводу накопичено солідний досвід виробництва натуральної та корисної молочної продукції, встановлено міцні партнерські відносини з постачальниками і споживачами.

Секрет успіху Баштанського сирзаводу складається з трьох компонентів. По-перше, це багаті традиції та набутий десятиліттями досвід. По-друге, — професійна майстерність у поєднанні з щирою турботою за улюблену справу. По-третє, — сучасне технологічне оснащення: в 2005–2010 роках, після входження Баштанського сирзаводу до складу групи компаній «Молочний альянс», на підприємстві було проведено заміну майже всього виробничого обладнання на найсучасніше таких країн-виробників, як Іспанія, Німеччина, Польща, Італія, Данія.

Крім того, в кінці 2012 року Баштанський сирзавод істотно розширив свій асортиментний портфель завдяки введенню в експлуатацію нового надсучасного обладнання з розливу та упаковки молока. Так, асортимент ТМ «Славія» поповнився новими позиціями — молоком «Славія. Я корисне та на 100% натуральне велике молоко» в упаковці пюр-пак об’ємом 1,5 л і 2 л і жирністю 2,6% і 3,2% , а також молоком тривалого зберігання в упаковці Тетра-Пак масою 950 г 2,6% і 3,5% жирності. Ще продуктовий портфель ТМ «Славія» поповнили сири тверді («Король Гурман» і «Грація»), простокваша з печі 4%, сир «Домашній», сирки з наповнювачами і без різної ваги і жирності.

Обсяги виробленої заводом продукції незмінно зростають протягом останніх років. Продуктовий портфель підприємства включає більше 80 видів молочної продукції. Технологічні можливості підприємства дозволяють переробляти майже 500 тонн молока на добу і випускати понад 35 тонн сирів і більше 100 тонн продукції з незбираного молока на добу.

У 2011 році Баштанський сирзавод успішно пройшов сертифікацію за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 і знову підтвердив відповідність виробництва твердих сирів міжнародному стандарту системи менеджменту безпеки харчових продуктів. Вся продукція ТМ «Славія» виготовлена виключно з високоякісного натурального молока без додавання рослинних жирів, консервантів і ароматизаторів. Продукція Баштанського сирзаводу, незалежно від виду продукції, що випускається, є еталоном високої якості і прекрасного смаку. Свідченням цього є висока популярність, якої протягом багатьох років неодмінно користується продукція ТМ «Славія» серед українських та російських споживачів. Сьогодні продукція підприємства представлена майже у всіх регіонах України і надходить до кінцевого споживача через мережу супермаркетів, а також через роздрібну торговельну мережу.

За останні кілька років Баштанський сирзавод отримав понад 80 нагород на міжнародних і національних виставках і конкурсах.