Сир твердий «Парменталь» 40% жиру
ТМ «Пирятин»
Гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості — «Парменталь» від ТМ «Пирятин».
Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій, ферментного препарату мікробіального походження, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.
Консистенція сиру однорідна по всій масі, пластична; структура — ламка. Розріз сиру без малюнка, однак допускаються одиночні «вічка». Колір зрізу сиру від білого до жовтого, рівномірний по всій масі. Смак продукту сирний, пікантний, дещо гострий, без сторонніх присмаків і запахів.
Упаковка | Плівка | |
Форма | Брусок | |
Маса нетто | 4,50–5 кг | |
Строк та умови зберігання | 240 діб за температури -4...0°С 180 діб за температури 0...+6°С |
|
Розмір упаковки | 28,0×14,0×10,5 см | |
Розмір ящика | 45,5×31,1×11,5 см | |
Кількість у ящику | 3 шт. | |
Маса ящика нетто | 13,5–15,0 кг | |
Маса ящика брутто | 13,77–15,27 кг |
Аналогічні продукти
«Парменталь» 40% жиру
Флоу-пак, 220 г