Сир твердий «Парменталь» 40% жиру
ТМ «Пирятин»
Гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості — «Парменталь» від ТМ «Пирятин».
Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій, ферментного препарату мікробіального походження, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.
Консистенція сиру однорідна по всій масі, пластична; структура — ламка. Розріз сиру без малюнка, однак допускаються одиночні «вічка». Колір зрізу сиру від білого до жовтого, рівномірний по всій масі. Смак продукту сирний, пікантний, дещо гострий, без сторонніх присмаків і запахів.
Упаковка | Флоу-пак | |
Форма | Брикет | |
Маса нетто | 220 г | |
Строк та умови зберігання | 180 діб за температури -4...+6°С | |
Розмір ящика | 40,0×9,8×12,0 см | |
Кількість у ящику | 16 шт. | |
Маса ящика нетто | 3,52 кг | |
Маса ящика брутто | 3,67 кг |
Аналогічні продукти
«Парменталь» 40% жиру
Плівка, 4,50–5 кг