Гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості — «Парменталь» від ТМ «Пирятин».

Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій, ферментного препарату мікробіального походження, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.

Консистенція сиру однорідна по всій масі, пластична; структура — ламка. Розріз сиру без малюнка, однак допускаються одиночні «вічка». Колір зрізу сиру від білого до жовтого, рівномірний по всій масі. Смак продукту сирний, пікантний, дещо гострий, без сторонніх присмаків і запахів.

Упаковка Флоу-пак
Форма Брикет
Маса нетто 220 г
Строк та умови зберігання 180 діб за температури -4...+6°С
Розмір ящика 40,0×9,8×12,0 см
Кількість у ящику 16 шт.
Маса ящика нетто 3,52 кг
Маса ящика брутто 3,67 кг

Аналогічні продукти

«Парменталь» 40% жиру
«Парменталь» 40% жиру Плівка, 4,50–5 кг