Особливістю технології виробництва сиру «Древньокиївський» є використання заквасочної культури, основою якої є Lactobacillus helveticus, формування з пласта та тривале дозрівання — близько 6 місяців — у пластифікаторі, що в комплексі надає сиру відмінних смакових якостей.

Сир має помірно виражений сирний смак і запах, не гострий, що переходить у пікантний, але не кислий. Однорідну, пластичну консистенцію.

Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань та товстого поверхневого шару, покрита полімерним покриттям, яке щільно прилягає до поверхні сиру запакованого під вакуумом.

Упаковка Плівка
Форма Брусок
Маса нетто 2,25 кг
Строк та умови зберігання 240 діб за температури -4...0°С
180 діб за температури 0...+6°С
Штрих-код 94820023264741
Розмір упаковки 14,0×15,0×11,0 см
Розмір ящика 45,5×31,1×11,5 см
Кількість у ящику 6 шт.