Група компаній «Молочний Альянс»
Продукція
Сири тверді вагові
ТМ «Пирятин»
«Древньокиївський» 50% жиру
Сир твердий «Древньокиївський» 50% жиру
ТМ «Пирятин»
Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1586 кДж / 382 ккал |
Жири | 30,0 г |
Білки | 28,0 г |
Особливістю технології виробництва сиру «Древньокиївський» є використання заквасочної культури, основою якої є Lactobacillus helveticus, формування з пласта та тривале дозрівання — близько 6 місяців — у пластифікаторі, що в комплексі надає сиру відмінних смакових якостей.
Сир має помірно виражений сирний смак і запах, не гострий, що переходить у пікантний, але не кислий. Однорідну, пластичну консистенцію.
Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань та товстого поверхневого шару, покрита полімерним покриттям, яке щільно прилягає до поверхні сиру запакованого під вакуумом.
Упаковка | Плівка | |
Форма | Брусок | |
Маса нетто | 2,25 кг | |
Строк та умови зберігання | 8 місяців за температури -4...0°С 6 місяців за температури 0...+6°С |
|
Штрих-код | 94820023264741 | |
Розмір упаковки | 14,0×15,0×11,0 см | |
Розмір ящика | 45,5×31,1×11,5 см | |
Кількість у ящику | 6 шт. | |
Маса ящика нетто | 13,5–14,7 кг | |
Маса ящика брутто | 14–15,2 кг |
Аналогічні продукти
«Древньокиївський» 50% жиру
Плівка, 4,90–5,10 кг