
Група компаній «Молочний Альянс»
Продукція
Сири тверді вагові
ТМ «Пирятин»
«Древньокиївський» 50% жиру
Сир твердий «Древньокиївський» 50% жиру
ТМ «Пирятин»

Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1586 кДж / 382 ккал |
Жири | 30,0 г |
Білки | 28,0 г |
Особливістю технології виробництва сиру «Древньокиївський» є використання заквасочної культури, основою якої є Lactobacillus helveticus, формування з пласта та тривале дозрівання — близько 6 місяців — у пластифікаторі, що в комплексі надає сиру відмінних смакових якостей.
Сир має помірно виражений сирний смак і запах, не гострий, що переходить у пікантний, але не кислий. Однорідну, пластичну консистенцію.
Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань та товстого поверхневого шару, покрита полімерним покриттям, яке щільно прилягає до поверхні сиру запакованого під вакуумом.
![]() |
Упаковка | Плівка |
![]() |
Форма | Брусок |
![]() |
Маса нетто | 4,90–5,10 кг |
![]() |
Строк та умови зберігання | 8 місяців за температури -4...0°С 6 місяців за температури 0...+6°С |
![]() |
Штрих-код | 94820023264741 |
![]() |
Розмір ящика | 47,5×31,1×11,5 см |
![]() |
Кількість у ящику | 3 шт. |
![]() |
Маса ящика нетто | 14,7–15,3 кг |
![]() |
Маса ящика брутто | 15,2–15,8 кг |
Аналогічні продукти

«Древньокиївський» 50% жиру
Плівка, 2,25 кг