Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність 1586 кДж / 382 ккал
Жири 30,0 г
Білки 28,0 г

Особливістю технології виробництва сиру «Древньокиївський» є використання заквасочної культури, основою якої є Lactobacillus helveticus, формування з пласта та тривале дозрівання — близько 6 місяців — у пластифікаторі, що в комплексі надає сиру відмінних смакових якостей.

Сир має помірно виражений сирний смак і запах, не гострий, що переходить у пікантний, але не кислий. Однорідну, пластичну консистенцію.

Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань та товстого поверхневого шару, покрита полімерним покриттям, яке щільно прилягає до поверхні сиру запакованого під вакуумом.

Упаковка Плівка
Форма Брусок
Маса нетто 4,90–5,10 кг
Строк та умови зберігання 8 місяців за температури -4...0°С
6 місяців за температури 0...+6°С
Штрих-код 94820023264741
Розмір ящика 47,5×31,1×11,5 см
Кількість у ящику 3 шт.
Маса ящика нетто 14,7–15,3 кг
Маса ящика брутто 15,2–15,8 кг

Аналогічні продукти